Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz mattheus #267361 üzenetére
Majd nézz meg több napot, az akku részen úgyis látod, mi mennyit harapott az akkuból.
Jól bírja az akkuja, de ez sem mindenható, a média meg úgy állítja be, mintha ezt sosem kellene tölteni
Tény,hogy nekem is ez a telefon bírja legjobban, pedig volt sok, de igazából a 11PM is igencsak bírta a kiképzést, ehhez képest volt a 12PM rosszabb, majd a 13 PM meg jobb. Mobilnet lényegesen jobban meríti, mint a wifi, de ezt mindenki tujda. Én auto fényerőt használok pl. és wifin vagyok jórészt. Ma pl. 4 óra 35 perc SOT-al vagyok még 63%-on. Mondjuk én sokszor nem értem, szerintem valahogy mindig több SOT-ot mutat, mint amennyit valójában használom. Reggel mindig megnézem maileket, ph hozzászólásokat, közben szól a spotify, pár youtube videó. Szerintem a spotify-t is SOT nak számolja és nem kikapcsolt képernyős használatnak (vagy hozzáírja mindkettőhöz). Nekem egyébként 2 napot nem bír ki ilyenekkel kényelmesen, egyet bőven, nap végére 60+ %-on vagyok, így minden este töltöm, hogy másnap ne kelljen figyelgetni.Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ford topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest