Új hozzászólás Aktív témák

  • ZooLee

    őstag

    válasz Onderon #20956 üzenetére

    hm. szóval azt állítjátok uraim, ha bekapcsolva hagyom a wifit, gps-t (és beállítom normálisan melyik app használhatja), akkor közel ugyanakkora használati időt kapok, mintha kikapcsolnám őket? na majd hiszem, ha látom! :DDD

    Azt. :)

    Mondjuk a jó beparaméterezés tényleg fontos, mert egyes alkalmazások agyon tudják vágni rendesen. Ha például használsz helyfüggő emlékeztetőt, akkor tényleg majdnem folyamatosan menni fog a helymeghatározás, és akkor lőttek a készenléti időnek.

    Én használok egy alkalmazást a BatteryDoctor-t, ez sok mindent megmutat, mi mennyit használta az akksit, ez a része nagyon jó.

    Van egy másik része is. ha kikapcsolsz valamit (pl. Wifi, Bt) akkor mennyivel nyújtod meg a készenléti időt, na ez eddig nem jött be. (pl. szerinte a Wifi kikapcsolással lehet nyerni 3 óra készenlétet. Kipróbáltam ugyanolyan körülmények között, gyakorlatilag semmivel nem lett hosszabb a készenléti idő, ha ki vagy be volt kapcsolva. Ez csak akkor számít, ha tényleg használod a Wifit (töltesz le valamit, vagy netezel)

Új hozzászólás Aktív témák