Új hozzászólás Aktív témák

  • 8

    senior tag

    válasz Boost3er #177885 üzenetére

    Változtasd meg a jelszavaidat (ez egyébként is jó ötlet, telefon eltűnéstől függetlenül) és távolítsd el a telefonod minden szolgáltatásból ahol be voltál vele jelentkezve vele (jelentkeztesd ki az online felületeken), pl facebook, gmail, dropbox, stb.

    Valszeg valamelyik, az eltűnési helyhez közeli zaciban pihen már az ájfónod, mindenesetre megvan egy kis esélye, hogy hozzáértő kezekbe kerül valahogyan a következő hetekben/hónapokban (mivel az alkatrészenkénti értékesítésen és alaplapcserén kívül igazából csak levélnehezéknek jó). És akkor egy négyszámjegyű jelkódot céleszközzel - ami végigpörgeti a max 10.000 variációt - elég könnyen és gyorsan fel lehet törni. Onnantól pár lépéssel eljuthatnak odáig, hogy anyagi veszteséged is származhat belőle, vagy egyéb kényelmetlen kellemetlenségek.

    50.000Ft (!) jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Raiffeisen ajánlókód számlanyitás akár +60k Ft. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. Privát üzenetben küldöm

Új hozzászólás Aktív témák