Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
Money Pro (Gold előfizetéssel), szinkronizál a CIB bankkal?
Korábban nem voltak "haverok"."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
consono
nagyúr
De ez nem adblocker. És nem marad meg, amit egyszer beállítasz szűrő, legalább is azt olvastam, mikor először belefutottam...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
M1995
aktív tag
válasz consono #40405 üzenetére
Persze, hogy nem az. Viszont amikor a frissítést feldobja a telefon, akkor majd átlagember is látja van lehetőség a szemét eltakarítására. Gyakran a reader mode is nagyon hasznos, egy gomb a címsávon és akár domain szerint is be lehet állítani. Aki pedig kicsit benne van a témában, már felrakott egy rendes adblockert.
-
M1995
aktív tag
válasz Rage47 #40413 üzenetére
Én most a Volán MÁV alá rakása katasztrófa miatt mérgelődöm. Nyilván amihez a kormány hozzányúl az szarabb lesz: Volánbusz korábbi online jegy felületén egyszerűen megvettem a helyjegyet böngészőben, járat-ülés kiválasztás, PDF-ben kiküldték emailben., semmi app nem kellett. Most már ez megszűnt és átirányít a jegy.mav.hu oldalra, ami egy rakás fos, erre amikor kiválasztanám a buszjáratot, szépen kiírja nem lehetséges itt jegyet venni weben, le kell tölteni a MÁV appot, már a név is traumákat hoz fel iskolás koromból. Van web, van böngésző, erre mindenhez app kell már. (és akkor még ráadásul egy rakás fos is az app, aki megtervezte semmi mással ne utazhasson csak vonattal)
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
válasz Rage47 #40415 üzenetére
A BudapestGO appban egy ideje elérhető országbérlet és még Volánbusz Budapest környéki regionális járatai is. Oda kellene berakni az országos járatokat is. Lehetne HungaryGO belőle. Mert a BudapestGO legalább pár fokkal minőségibb, mint a MÁV.
Hihetetlen, el kellett rontaniuk. Volt egyszerű volános weboldal, PDF jegy emailben működő gyors rendszer, egy perc alatt vettem mindig sikeresen... még anyám is tudta használni simán nyomtatott magának és akkor most az egyszerűt megbonyolítják a szar MÁV hülyeségével, tölts le appot, regisztrálj, szar felület és imádkozz működjön... VICC -
Wlac
Ármester
A MÁV appban számomra az a legcsodálatosabb, hogy teljesen más az iOS és az Android verzió. Talán az Aladdin játék megjelenése környékén, tehát a 90-es évek közepén volt az jellemző, hogy platformonként azonos nevű, de teljesen más (mások által fejlesztett és máshogy felépített) játékok jöttek ki. Ezt 30 évvel később simán csinálja a MÁV. De ha legalább stabil és használható lenne, nem pedig a ÁNYK színvonalán lenne a GUI...
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
M1995
aktív tag
Telekom app: Apple Pay fizetés elérhető, halleluja
-
totron
addikt
GSM-beszélgetés rögzítésére lehetőség...?
-
burgatshow
veterán
válasz Zsolt,72 #40422 üzenetére
Akkor hamarosan a többiek is meg fogják lépni. Bár én nem vagyok érintett egyikben sem, mert 1-2 ezer forintos számlákkal nem akarok vacakolni, szóval csoportos beszedés. De a családban vannak akik szeretik ezt a "kontrollt", úgy hogy hajrá.
Mindig kell egy első fecske.
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Hogyan lehet a Térkép alkalmazással POIra navigálni?
Van egy POI, amit elhelyeztem a térképen, és be van írva a címe is.
Amikor rá bökök, akkor az utca szerinti címre akar vinni, és nem veszi észre, hogy rossz helyre navigál.
"Konkrétan": adott Szigetszentmiklóson egy régi TSZ terület (Csepeli út 15).
Ezen a területen rengeteg cég van. Az már más kérdés hogy az apple térképen maga a házszám is rossz helyen van...Szóval hogyan lehetne a POIra kérni a navigálást, és nem a címre?
-
Acula M.D.
tag
Tanácsot kérek a következőre: vezetés közben milyen módon tudnék hangutasítással magyar előadótól számot lejátszani Apple musicban (kisarkított példa: Alvin és a Mókusok: Jézusnak volt-e szakálla )
-
WestBam
senior tag
válasz Acula M.D. #40427 üzenetére
Nekem még a külföldi előadók keresése is problémát okoz, magyarral pedig…
Marad a szabàlytalan kézbefog, keresés, diktálás vagy gépelés.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
tboldi
nagyúr
Nem úgy kezdődik a dal, hogy "tanácsadásra nincs szükségem"?
-
BigBlackDog
veterán
Angolosan mondd ki a nevét! 10 próbálkozás után egyszer sikerült nekem és akkor vissza is mondja a magyar előadónevet “angolul” (kontrollként hasznos).
-
Acula M.D.
tag
válasz BigBlackDog #40432 üzenetére
Próbáltam, erre fel akart hívni valakit a kontaktokból…
De nincs valami trükk Shortcuts-al vagy valami más? Azért dühítő mert ha diktálom szövegmezőbe úgy elég jól megérti a magyar szöveget. -
Acula M.D.
tag
válasz tboldi #40429 üzenetére
Még igaz is lett, hogy „tanácsadásra nincs szükségem…” Ezt alkottam Shortcutsban. Azt mondom például hogy gyöngyhajú lány, és láss csodát Kóborék már sikítanak is. Jézusnak volt-e szakálla is megy. Még egy (elég súlyos) gond van: ha sirivel megkérem a shortcutot nem magyarul várja az inputot( ahogy pedig be van állítva) hanem angolul(valószínű bugos). De ha más módon indítom akkor megy rendben.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Van már saját böngészőmotoros böngésző ios-on? Olyan ami nem safari motorját használja. Régebben volt róla szó, hogy lesz de Chrome és edge szerintem még mindig safari motort használ mert bizonyos dolgok pont ugyan úgy nem működnek rajtuk.
-
Imi1981
veterán
válasz fery02 #40440 üzenetére
Például az asztali mód csak dísznek van rajta mert szinte sehol nem működik! Nekem néha szükségem lenne rá. Androidon ez szinte minden böngészőben tökéletesen működik. Volt még egy problémám vele de most nem jut eszembe. Amúgy szeretem használni mert alulra helyezve a címsort és vezérlő gombokat tök kényelmes. Meg a főoldalon a könyvjelzők is tetszik.
-
addikt
Köszi mindenkinek a véleményt és megértem, akinek a felsoroltak miatt nem jön be.
Nekem tökéletes és egyszercsak majd egy Wipr app-ot fogok még mellé szerintem venni, amivel sallangmentesek lesznek vele az oldalak, de valamiért annyira kevésbé zavaró a dolog számomra, hogy sosem szánom rá magamat, hogy foglalkozzak vele.Korábban Brave-et használtam, de egyszercsak észrevettem, hogy Safarival böngészve vizuálisan sokkal látványosabban “egymásbaolvad” az éppen megnyitott weboldal és a rendszer kinézete, pl itt a fórum teteje is sötétes és ez kiér egész a képernyő tetejéig.
Ez a szép egymásba olvadás pl Brave-ből hiányzott.Meg úgy a kezelőfelület is ugye “Apple-ös”, szóval nem üt el az általános szintén Apple appoktól.
[ Szerkesztve ]
-
merqree
őstag
válasz MikeWazowski #40445 üzenetére
+1
-
addikt
+1
-
nylontacsko
senior tag
+1
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
tboldi
nagyúr
Én is Safarizok főként a bővítmények miatt.
Egyébként az Arc tetszene még.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs