Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SharpSA

veterán

válasz alex73 #30705 üzenetére

Biztos igazad van... vagy nem... Én nemrég lettem rágott almás, még a Samsung Galaxy Tab S3 vár a következő gazdájára, ami helyett egy iPad vagy Mini lesz, de nekem ez a funkció, amit hiányolsz Androidon sem kellett. Ha olyan hív fel, aki számomra érdektelen, azzal közlöm, hogy nem érdekel a dolog és lerakom a telefont. Ehhez nekem nem kell semmilyen program.
    Ettől függetlenül vannak hiányosságok. Amik ha nem lennének, ez a rendszer szerintem jobban el lenne terjedve. Például egy közös dokumentum mappa, amelyet minden app láthat, amelynek megadjuk az engedélyt. Ha ez lenne, lényegesen könnyebb volna több dolgot megoldani. Nem látom egy névjegynél, hogy mikor és hányszor beszéltem vele. Nem lehet beállítani másik levelező programot alapértelmezésnek (pl. AirMail, mert lényegesen jobb, mint a gyári). Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ettől függetlenül szerintem ma már jó az iOS, pár éve még számomra nem igazán volt használható munkára. Na mondjuk ma is nagy szerepe van ebben Microsoftnak az Excel és Onedrive appok segítségével, mert a Numbers és az iCloud még nem az igazi és csak rágott almás termékről érhetők el...

Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

Új hozzászólás Aktív témák