Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrownB
tag
válasz nelsonmanian #24792 üzenetére
DashCommand appot használom, nincs gondom vele.
-
-
bigdady
nagyúr
Most latom friendly tud touch id-t. Asszem dobom fb appot ujra
-
B-L-A-C-K
titán
Fotó, videó titkosításra eddig Secret T.-t használtam, de egyre bugosabb volt már, gyakran kilépett, köszönhető annak hogy 2 éve frissítették utoljára. Ezt most lecseréltem Photo Vault-ra, megérte, rendszeresen frissítik, könnyű kezelni, a program belépéséhez lehet használni ujjlenyomatot is, szóval tényleg frankó. Pro verzió 3.99eu, simán megéri.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Friendly-t használ itt valaki? Nektek jelez rendesen?
-
Laca1212
őstag
válasz B-L-A-C-K #24813 üzenetére
Nem kötekedés, de mi haszna ennek?
Idegen kezébe én pl. nem adom a telefonom. Ha netán olyan kezébe kerül tudtom nélkül, akkor meg feloldani úgysem tudja, hogy nézegethesse a képeket, videókat. Aktuális csaj előtt meg nincs mit titkoljak, bár egyik sem turkált sosem a telefonjaimban. Bár ugye feloldani sem tudták volna.Bár így is lehet védekezni: régi de poén...
[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok! Messengerben hogy lehet beallitani, h csak hangal jelezzen? Mert jol muxik, mikor nem hasznalom a telot, de ha epp hasznalom, akkor kiirja ertesitoben, h xy uzenetet kuldott. Pont a nevet akarnam titkositani.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
tonyqa23
senior tag
válasz bigdady #24820 üzenetére
Csak a hang es jelveny-alkalmazas ikon van bekapcsolva. De igyis, ha aktiv a kijelzo, akkor mutatja, h ki kuldott uzenetet. Androidon be lehet ugy allitani, h csak azt irja, privat uzenet erkezett.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
bubi92
őstag
ébresztő alkalmazásra lenne szükségem. mert a gyári nagyon buta.
-
tonyqa23
senior tag
válasz bubi92 #24826 üzenetére
Ne azt nyomd, hanem a bekapcsolo gombot. Akkor szundi is lesz es asszem 10 perc mulva mindig csörög.
-
oliwire
őstag
Sziasztok!
Az a problémám adódott a Waze-val, hogy folyamatosan használja a helymeghatározást. Hiába állítom le, hiába megyek az alkalmazáson belül az alvó részre, hiába húzom ki a home-duplaklikk után a listából, a háromszög ott marad felül. Picit jobban is merül a telefon így. Már letöröltem, újratettem párszor (el is veszett sajnos a kis pajzsos, harcos Waze fiókom, simán telefonszám alapján nem ismert fel újra, bébiként kell folytatni egy ideig, de ez csak mellékes). Úgy oldottam meg eddig, hogy nem engedélyezném neki a helymeghatározást, csak ha használom. Nektek jól működik? Mit kezdjek vele?
-
Nescafé
őstag
Erről valakinek valami?
Awesome Calendar
most csak 1 euró.
7 eruró-ról. iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
bigdady
nagyúr
Us storban kint a word flow nem is rossz de majd ha tud magyarul...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz bigdady #24847 üzenetére
Kb két éve van World Flow WP-n. Az IOS-re szánt verzióban csak az egyekezes mód és a háttérképek az újdonságok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...