Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz DanielK #11031 üzenetére

    Ami újdonság: tetszőlegesen buherálható framerate 720p-nél. iPhone 5-ön lehet akár 48p, akár 60, de akár 32, ha neked az tetszik :) (48p-nek azért van értelme, mert a 24p kétszerese, a Hobbit is úgy készült). iPhone 5s-nél a 120 frame/sec is mehet, alatta nem tudom, lehet-e tetszőlegesen buherálni.

    Ja, az 50p lehetőség ez esetben azért jó, mert a 60p egyes műfényes környezetben sávos képet eredményez (ami összefügg a záridő és az itthoni 50Hz-en alapuló váltakozó árammal). Ilyenkor átlököd 50p-re és jó lesz.

    Amit már rég tud és csak "normális" képfrissítésnél tudja (30p-ig): a gyárinál combosabb bitráta használata. Tisztább, élesebb, kevésbé (mikro)blokkosodó videokép, de a helyet így fenemód tudja zabálni. Ezen kívül tud widescreen maszkolást (olyan képarányra vágja a videót, mint amit a moziban szoktál látni), testre szabható chroma key-t (zöld/kék háttérként ismerheted), audio/video hisztogram mutatását, az egyes klipek elejére rakhat tartalomsegédletet (dátum, idő, "csapóegy", ilyesmi, a vágásnál segít).

    Szóval elég combos kis app, de átlagos használatra talán feleslegesen profi.

Új hozzászólás Aktív témák