Új hozzászólás Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    válasz rodman73 #9450 üzenetére

    #8652. nekem mindenben a kicsi a jobb, egyszer így fogom egyszer úgy, két kézzel gyorsan gépelek SwiftKey billel, sok videót nézek de nekem jobb a kisebb méretben.
    bár én érdekes vagyok mert macből is 11, max 13-as méretet fogom választani, ugyan akkor a 15-ős laptopom alig alig használom a mini mellett. viszont telefonba most fogom leváltani a 4s-t mert nagyon kicsi a mérete, itt kellene valami 5" feletti de a 6+ nem elérhető számomra, meizu m2 note lesz a be futó ami 5.5-ös.

    egyéni prefenrecia erősen, én sokat viszem magammal irat tartóban a minit és ha sokat netezek is inkább a mini mint a 15-ös laptop vagy 17-es pc, bár itt meghatározó az is, hogy a win10et is egyre inkább kerülöm, az iOS nagyon vonzó világ.

    zárásképp retina mini 9.1-el: safari a kis ablakot kiXelve szebben zárja be, multitask még mindig laggish - ez már ilyen lesz szerintem mindig - fb 10-ből 3x indulásnál minimálisan megreccen, többi változatlan, szép folyamatos a megnyitás - bezárás, 1-2 helyen finomodott pl képet háttérképnek akarod alulról a "menü" szebben jön fel, hogy ne csak annyit írjak hogy "gyorsabb", "lassabb" mert ezek pontosítás nélkül félre vezethetőek szvsz :) restoreal nyugodtan mehet fel rá.
    nem feltétlen mozgatott meg a 2 gigás mini - bár biztos jobb, hogy nem tölti vissza de mondjuk instagram kliensnél (neve padgram ajánlom) ha újra kell tölteni legalább mutatja a leg újabb dolgokat ha nem tölti újra fel kell ugranom a tetejére majd le húzom hogy frissüljön, 9 és iOS óta safari szépen eltárolja az oldalt szóval ezzel sincs gond, meg minden gyorsan elindul.

    [ Szerkesztve ]

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Új hozzászólás Aktív témák