Új hozzászólás Aktív témák

  • november

    tag

    válasz Auratech #9142 üzenetére

    Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki válaszolt :R
    Igazság szerint már tavaly ősszel akartam venni, csak egyedül az ára tartott vissza. De ezek szerint megér ennyit egy ilyen készülék.
    Egyébként az tetszik az Apple-ben hogy sokáig támogatja a készülékeit. Viszont ahogy így olvasom a kommenteket gyakran előfordul az hogy egy újabb verziószámú ios eléggé belassítja a régi készüléket, illetve bizonyos újdonságok már nem működnek (lásd Air vs. Air 2 multiasking - Split View). A kérdésem ezzel kapcsolatban a következő lenne,
    1. Mennyire normális ez hogy bizonyos új funkciók nem működnek csak a legújabb rendszeren? Mert emlékszem amikor bejött a sima Air mindenki dicsérte (sőt még ma is elég jó). Meg teljesítménybe sincs talán akkor különbség (jó 2 giga ram meg A8). Szóval ez egy lineáris fejlődésnek az eredménye vagy a direkt vedd meg a mindig a legújabb készüléket marketing duma? És még mielőtt valaki félreértené. Nem trollkodásból kérdezem, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
    2. IOS-ben le tudom-e valahogyan menteni a rendszert? Mármint gondolok itt azokra a fizetős appokra amiket megveszek? Mert legyen mondjuk egy meghibásodás vagy bármi. Olyankor hogyan tudom a dolgaimat offline lementeni?
    3. Mennyire szoktak vírusok felbukkanni? Használ valaki vírusirtót? Törték már fel valamelyikőtöknek a gépét?
    4. Tudtok olyan magyar nyelvű oldalt linkelni ahol olyan kezdők számára mint én minden kezdeti lépés (a regisztrációtól kezdve) le van írva?
    5. Ezt Auratech-től kérdezem hogy a HDMI-s csatlakozás az hogy működik? El tudnád azt a kütyűt linkelni amivel az meg lehet csinálni?

Új hozzászólás Aktív témák