Új hozzászólás Aktív témák

  • smc

    addikt

    válasz sgery #43606 üzenetére

    Megszámozhattad volna úgy egyszerűbb lenne végigvenni. :P
    Én megértem a frusztrációd, nem tudom milyen munkát akarsz végezni az ipaden, de tény hogy a file kezelése még mindig elég bénácska, leginkább azért mert az appok nem férnek hozzá egymás adataihoz, ezért mindenhol a megosztást kell használni, majd bízni abban hogy az áhított másik app tudja azt értelmezni. Gdrive - Gmail

    A google appok természetesen ritka bénák, különösen a drive. Ezzel nincs mit kezdeni, google fejleszti. :D

    Multitaskra van némi javítás az OS17-ben, például szabadabban tudod tenni ide oda az ablakokat, nem fog azonnal egy hülye gridre ugrani, de az ablakok mérete még mindig viszonylag kötött, ezzel nem lehet mit kezdeni sajnos. Ha minden igaz a széles monitorokat is rendesen támogatja az új os.

    Ugyanígy a widgetekre, itt már igazi, működő widgetek lesznek/vannak, van play/pause gomb a zenelejátszón például és igen, ki tudsz rakni majd a lockscreenre is widgeteket. ;)

    Billentyűzetből én a MK tokot használom, nem próbáltam de talán a kisegítő lehetőségek alatt lehet hozzáadni néhány extra funkciót.

    És akkora faceID, nekem 99.99%-ban fektetve van a billben, és sosem volt gondom a feloldással. Konferenciára nem, csak videóhívásra használom néha haverokkal, lerakjuk szépen az asztalra egy méterre magunk elé aztán legalább mindenki belefér, nem panaszkodott senki hogy nem lefelé hanem kicsit jobbra nézünk a kamerától. :D

    Értesítéseket nem értem, nekem szépen mutatja, beállíthatod azt is hogy ha le van zárva akkor ne mutassa, így ha más vigyorog a faceid-ba akkor nem lát bele.

    Wifivel ilyen gondom eddig nem volt, és ha hosszan nyomod bead egy listát, aminek az alján ott a wifi settings ha nagyon erre vágysz. :) Persze lehetne máshogy is de ez most ilyen.

    Gmail csatolmány: ott a file ikon, nyomj rá és megnyitja a file böngészőt. :F

    Persze nem azt mondom hogy minden megoldható, vagy hogy nincsenek bosszantó dolgok és ha úgy van hogy rászánod magad a cserére leírhatnád mi bosszant az androidba, aztán pedig kell venni egy macbookot vagy windows laptopot és nem bosszankodni. :)

    [ Szerkesztve ]

    5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008

Új hozzászólás Aktív témák