Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
válasz CrAzY88 #33800 üzenetére
Tegnap este óta van meg, szóval sokat még nem tudtam tesztelni. Ki próbálok akkor másik játékot is, melyik játékkal lenne érdemes tesztelni? Nem annyira ismerem ipadre mik vannak. Lehet futtatok pár geekbenchet is, vagy mi a neve bár abból sok nem derül ki. Mivel lehetne még tesztelni?
-
milkabrams
őstag
Olyan létezik, hogy air 4-en a Lifeafter c. játéknál max grafikán nem mindig van meg a 60 fps?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
milkabrams
őstag
Gondoltam megosztom veletek a [gyárilag] görbe ipadet, ilyesmit az előző teclast tabletemnél sem láttam...
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
kalanchoe
senior tag
válasz milkabrams #33805 üzenetére
Az újabb iPad modelleknél amúgy ez elég sokszor előfordul, vagyis a Pro-knál és az új Airnél.
-
V.Stryker
nagyúr
Sima hálózaton megosztott nyomtatóra nem lehet nyomtatni? Csak AirPrintet keres nyomtató hozzáadásnál.
-
-
agy73p
senior tag
Nem tudom, hogy figyelmetlen voltam-e, és nem olvastam el alaposan, amit írtatok.... Magyar billentyűzetkiosztással létezik billentyűzet?
-
Maxxy10
addikt
Pár napja sikerült elég jó áron szereznem egy 2017-es MacBook pro-t. Sose volt még Mac gépem de nagyon kielégítő ahhoz képest, hogy négy éves. Viszont így az iPad meg teljesen háttérbe szorult. Pedig imádom az Air 3-as iPad -em mindenre is elég de elég nagy a rés az iPad és a Mac között. Nyilván benne van az "újdonság" varázsa de szerintem végül elfogom hagyni az iPad-et és benevezek egy M1-es MacBookra. Megvárom a WWDC-t hátha kap az iPadOS valami dock módot vagy hasonlót.
-
bkiky01
senior tag
Szerintetek Air 4 mennyire tud kiváltani egy laptopot ppt prezentálásban? Értelemszerűen egy hdmi projektor lenne rajta és egy presenter. Type c elvileg könnyen alakítható, csak ezért nem cipelnék laptopot..
-
moleculez
veterán
válasz bkiky01 #33815 üzenetére
Ezt szerintem ki kellene próbálni élőben, mert a perifériák mindog trükkösek. A legegyszerűbb, ha rendelsz egyet online, kipróbálod a setupot, és legrosszabb esetben visszaküldöd.
Bár a külső kijelzők, monitorok támogatottak, a skálázódással, és a képarányokkal olykor vannak bajok, nem az igazi, egy projektor meg még több tényezős (annak ellenére, hogy elvileg egyfajta kijelző). Esetleg nézz meg pár YT videót a témában.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
agy73p
senior tag
válasz parandroid #33822 üzenetére
Milyen igaz.....
(De mondja már nekem vki legyen szíves, hogy a vezeték nélküli billentyűzet milyen technológiát használ. Előre is köszi )
[ Szerkesztve ]
-
budhanil
csendes tag
Sziasztok, volt már valakinek, hogy nem reagált semmit az Ipad screenje? Nem tudom újraindítani sem (slide to power off), mert ugye nem reagál screen, Reset sem megy: Volume up, Volume Down, Power button. Ipad Air 4 2020 (kb 4 hetes)
-
rodman73
aktív tag
Rendeltem egy spigen tokot az airhez, de nem annyira tetszik a fogása. Fólia teljes védelmet nyújthat szerintetek? Dbrand oldalán néztem. Nekik van eu-s oldaluk is? Vagy esetleg van hasonló márka ami nálunk is elérhető? Szeretnék a hátuljára mindenképp, meg szerintem az oldalára is. Az üvegfólia már úton.
-
moleculez
veterán
válasz rodman73 #33832 üzenetére
Én nagy dbrand fan vagyok, most is úton van egy az iPhonera, plusz az van a macen is. Ellenben az eséstől nem véd max a karcoktól. Tudtommal nincs EU-s oldaluk, Kanadából jön, jó 3 hét.
Nekem egy ESR folio van, ami mágnesesen rögzül. Nagyon szeretem, vékony, elegáns, jó a fogása.
A következő mindenképp egy Pitaka lesz az iPadra.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tl-x
őstag
Nagyon gondolkozom, hogy ezt [kép] lecserélem ipad pro-ra magic keyboarddal vagy veszek mellé egy Macbook airt. Ma majdnem le is csaptam egy 2017-es mb air-re amikor megláttam, hogy nem full hd a kijelzője. Így lehet új m1-es lesz csak az 130-al drágább.
-
V.Stryker
nagyúr
Jailbreak nélkül lehet valahogy torrentet letölteni?
-
-
tboldi
nagyúr
válasz V.Stryker #33835 üzenetére
AltStore-ral lehet IPA fájlokat telepíteni, köztük torrent klienst is.
-
tyuxy
tag
Üdv urak/hölgyek!
A család szeretne meglepni szülinapra egy régóta vágyott iPaddel. Viszont a kérdés a következő..
nem tudom milyen legyen 😅😅
felhasználás tekintetében semmi extra alap tartalomfogyasztas emailezes böngészés szerkesztés stb..
Néztem a sima iPad 8 , 2020 iPad pro 2.gen és az új air-t.
a probol tudok egy használtat de meg garist szerezni tűrhető áron de nem tudom hogy van e értelme olyan tekintetben hogy ugye abban meg az a12 proci van meg az airben már az a14..
szoval a kérdés szerintetek hosszú távra tervezvén melyik lenne a legjobb választás ??iPhone 11 pro max
-
addikt
Az a 3rd gen lesz, ha A12 van benne, ami A12X vagy Z? Nem egyértelmű miről van szó, de egyik sem mondható igazán gyengébbnek az A14-nél, cpu-ban kicsit, gpu-ban erősebb.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest