Új hozzászólás Aktív témák

  • kirket

    csendes tag

    Hello!

    Valaki nem tudja milyen szöveggel lehet lehet lemondani az előfizetést az Invitelnél?
    Most hogy kiveszik a Discovery-t meg az Eurosport-ot, ez már nekem sok. Csak hogy a telefonban azt mondták hogy nem lehet mert nem érinti a kedvezményeimet. Ezután elsorolta hogy a felmondás esetén mennyit kellene fizetni. A telefont,TV-t,Internetet külön mondta, pedig a számlán sincs külön, ja és vagy 3x annyi a "nem akciós" ár, meg +kötbér,+set-top boxok bérleti díja(szintén vagy a duplája mint a számlán),+lekapcsolási díj. Ja és akkor estem le majdnem a székről mikkor mondta hogy wifi funkciós eszköz bérleti díját is ki kell fizetni, mikor nekem nincs is olyan és a számlámon sincs rajta! A lényeg hogy a havi 11590Ft-os havi díjnak a tripláját ki kell csengetnem ha most lemondom. A végén hozzá tette ha most hosszabbítok még két évet akkor egy ezressel olcsóbb a havidíj plusz kapok még 60-as nettet (most 50-es).
    Ráadásul közben mind az UPC mind a DIGI most vezette be a optikát a környéken. A DIGI fullos csomagja 6000Ft (1000-es nettel!), Én meg még tejelhetek még 7 hónapig a 50-es nettért, plusz Eurosport-om se lesz.

    Miért nem érinti a kedvezményeket a csatorna módosítás mikor én elvileg TV-t is kedvezményes áron kapom és szerintem egyértelműen érték csökkentés történt, kötve hiszem hogy a Spíler TV annyiba kerül mint a Discovery vagy az Eurosport.

    Ha valaki tudja mi a varázs szó az kérem szóljon mert már a **** teli van. Egyáltalán létezik olyan ember aki lemondhatja eme csodás jogi halandzsa szerint 15 napon belül?

Új hozzászólás Aktív témák