Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz zzola #22041 üzenetére

    Magam is szkeptikus vagyok, de nem arról van szó, hogy teljesen kigyomlálják a kínálatukból, hanem arról, hogy minicsomagba tegyék bele. Egyébként szerintem is az lesz, hogy egyik szolgáltató sem fogja odatenni.

    A két adó szempontjából mekkora szivacs lenne, ha megtennék, és az emberek nem kérnék. Mindjárt nem lenne ugye plusz lóvé, és az addig nézettség is a töredékére esne vissza, tehát a reklámbevételek is megszűnnének javarészt.

    Na most olvasom, de itt a cikk:

    Az Invitel az előfizetőkkel fizetteti ki a TV2 és az RTL terjesztési díját - Index.hu

    "A két tévé közzé is tette díjszabását, amiből az derül ki, hogy az RTL esetében a listaár 294 forint, de kedvezményekkel (időben megkötött szerződés, hosszú időre kötött szerződés, stb.) az összeg akár 135 forintra is lecsökkenhet, mármint előfizetésenként és havonta értve. A TV2 listaára 290 forint, a legkedvezményesebb konstrukció pedig 150 forintra jön ki, ami 15 forinttal magasabb, mint az RTL Klub ajánlata.

    Az Invitelnél nem igyekeznek megfelelni a kedvezményes feltételeknek, így listaárral számolnak, amit majd teljes egészében az előfizetőkre terhelnek rá:"

    :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák