Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz #41133696 #14648 üzenetére

    Kezd egy kicsit déja vu érzésem lenni, mert most olyan történt mint a régi szolgálatómnál. Nevezetesen nem találták a rendszerükben, hogy megrendeltem a CA modult futárral. Sőt! Azt mondta az ügyintéző csak a 7000 Ft-os szerelővel együtt érkező opció van :D Azért kellett őket felhívnom, mert előreláthatóan holnap el kell ugranom pár órára, és hát meg akartam kérdezni, hogy 1. ha addig érkezik a futár átveheti e más helyettem? Erre a válasz az volt, hogy igen. Viszont ha már telefonáltam akkor rákérdeztem, hogy: 2. elindították e már a csomagot? Na itt jött a bibi :D

    Most abban maradtunk, hogy várok egy kis ideig, nehogy már véletlen megérkezetten duplán, egyszer magában egyszer meg szerelővel, és nehogy kiszámlázzák már egyszer 4000 Ft-tal egyszer meg 7000 Ft-tal, mert ugye úgyis el tudnám intézni, de mégis felesleges macera reklamálgatni :D Szóval várok vagy 10 napot. Ha jön DHL-el akkor oké, ha meg nem, akkor marad a másik opció.

    Szerk: Egyébként szerintem eddig kb négy ügyintézővel beszéltem e-tekinteben. Az elsőnél még valóban nem létezett ez az opció (mivel nem régen változtak a feltételek), a második már említette a 4000 Ft-os kiszállítást, a harmadiknál megrendeltem, most pedig a negyedik még nem tudott róla. Szóval 2-2, de szerintem a negyediknél a még a kulcsszó :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák