Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Gyuri27 #9506 üzenetére

    Már megint értelmezési problémáid vannak:) Gar nélküli cuccra nyilván próbagart adok, és nyilván jóval bolti ár alatt adom. Ugyanígy ha veszek gar nélküli cuccot, bolti ár alatt veszem. Ha az neked tákolás, hogy átkötöm a ventit kisebb feszre, az már szomorú:D Nem az egész ph-s nép kötsög, de sokan azok vagy lámák, szarrá feszelt procit mért gariztatnék le? Még pofán is verném a kedves usert ha visszahozná ;] Számtechboltba mindent használtként adok ha új is, ergo számla nem kell magánemberként...max adószám:)
    Árulhatnék lapot, vinyót, ramot, mindenapámfaxát' újan bolti ár alatt, de nem árulok, mert ha teljes gart megadom, azaz 1-2k nem éri meg vállalni az ügyintézést, ha meg kevesebb garral adom én se venném meg fordított helyzetben.
    "De mondok példát. Én az x3 710-t 27250-t árulom. Számlával, 3 év garival. Ezt csináld utánnam nagymenő. ;) (iponba ugyanez a cucc 27039 egy év garral" Ilyet nem csinálok utánad, mert gyér rá a kereslet:D:) Arra már nagyobb, hogy tudja az user hogy új, -de sajnos a fentebb említett okok miatt cpu-ra csak próbagart adok- és bolti ár alatt házhoz viszi a postás bácsi :P 1ébként, intel gari 3 év, ha valaki annyira biztos benne hogy meghalt "magától", elpostázza az intelnek aztán kicserélik. Én pályafutásom alatt ilyennel még nem találkoztam, 1 volt amit 1x boltba visszahoztak, faxa codegen táp hajtottta a gépét, 3 hónap múlva ki is cserélték a procit, rá 3 hónapra visszajött hogy nem megy megint a gép, a kódgány elvitte a fél gépet :N Szerencsére már nem volt semmire gari...

    Neked is AMD-s napot, gyerek gépében azt a xart intelt mért nem cseréled már le? :U

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák