Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #9645 üzenetére
Az "hejneken"-t prédikál?
Van már itt MSI is meg minden szar. Nem vagy kicsit kényes?Paraszt vok, sötét borsodi, nincs ebbe semmi.
(#9649) krammerka: Én..másra gondolok...(mikor kefélek)
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Gyuri! Reggel azt hittem, megtört az átok, de nem, csak pisilnem kellett.
Jó reggelt!
-Bakker már hajnali 1/3 3kor lefeküdtem, s tessék..Nem bírok most aludni!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #9648 üzenetére
De még a fogyasztások is mindenütt másként alakulnak, nem nagy eltéréssel, de kb 1ikben intelt hozzák ki jobbnak, másikban éemdít MSI-ből láttam egy nagyon fasaza lapot, 785G+ddr3, szép fekete, de kapni nem lehet, nincs is ddr3 ramom, szóval mind1
lipi67 : Nem hiszem, a vezérlő win alatt tökéletes, most is
szerk: "Win7-nél a futtat/winver -nél mit ír?" Nem lehetett telepíteni, mivel nem látta a vinyót na persze előzőleg a drivert letöröltem a floppyról, kerestem másikat, de kiderült ugyanaz ami blade winen volt, csak a floppy nyilván megmurdált na szóval ez van...
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #9653 üzenetére
Hát nem Te írtad pár hete nekem?
AMD: Nem, kizárt, több (2) okból is.
1. Visszafelé nem mennék, előre meg i7 lenne, de az nekem sok, felesleges.
2. AMD nem kellene mert nem szimpi, s mert nincs kedvem beletanulni a tuningjába, ha van neki olyan (800MHz-1GHz -es tuning nem érdekel, csak felette)Inkább csinosítgatom,(ház) erősítek táp, ram, hűtés vonalon.
Szép napot!
(#9654) Chaser: Kben Win7-nél nem ezért kérdeztem, majd priviben leírom ha kell, hogy mit tegyél telepítésnél, ha "örökbe" akarod
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Amit szeretnék: Egy szuper, NAGY!!! házat. Jó lenne u.úgy alul tápos mint a mostani, csak ne ennyire alul..(pár cm-t hagyhattak volna, a porszűrő szinte az asztalt éri..Honnan szívjon szerencsétlen táp ..)
Moduláris tápot, mert hiába kábelezem precízen, zavar a többletdzsungel.
Még ramot, mert bár Win7-hez még 64bit-re is elég 2giga (és gyors is!) azért 8giga patriot nagyobb "biztonságérzetet" adott.
Hűtés: Hdd-t, ramokat, erre értettem. A procim mindent csinál, csak melegedni nem melegedik, a THRu120 Ext. tökéletesen teszi a dolgát.
Amiket felsoroltam, így is 100k körül mozog..
A meglévőket meg eladni..
Most néztem, a házamat 1 helyen láttam 25.000-ért, ami azt jelentei, hogy én makulátlan állapotban, szűk 1 évesen, mindennel, dobozával kb 10k-ért ha eladom itt.Tápomra van 4év gari még,s doboza, matrica, gyorsszarok, kis tasak, köny b, doboza stb minden megvan, itt sose adom el, vagy codegen áron.
Ramok: Nem Ph-s Team Xtreem ramok. Rendelve lettek, 40k lett fizetve értük. Én Ősember révén (Ő rendelte egy srácnak, aki megvette majd meg is gondolta), kedveznénnyel jutottam hozzájuk. Volt 1-2 zeszt 2,2V-on, azóta 2v-on járnak 1066-on vagy éppen 1,9-en 800-on. (1200-as ramok, 2,35-2,45V a gyári érték.)Természetesen doboza stb s a ram is hibátlan. Na ezt kb 15-17k -ért tudnám eladni, itt meg 10k-ért. Rohadjon akkor meg a gépemben. Ok, hogy sok ram megy 1100-1200-at tizenakárhány ezerért, de..ez 1200-ről indul alulfeszelve,s ahol azok szétfeszelve kifulladnak, ez akkor kezd éledni..
Amit meg vennék...
Crucial B. 4x2GB
Ház ..Huhh most láttam egy Corsairt..van vagy 50-70k
Táp Corsair 750-es mod. is túl van 30k-n jóval, s hol van még a hdd hűtése..(nálam valóban hardvercserénél van csak kikapcsolva a gép, jó ha hűtve van a hdd)[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
[Hát nem gyönyörű?] _szerelmes vagyok
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #9660 üzenetére
S Te beszélsz minőségről? Ez a ház..Nem gagyi parasztos, mint a vásári musiccenterek. Nincs 100 buzi dudor, turbina méretü lapátok. Letisztult mint egy 3millás erősítő.
Tápok: 50A az jól hangzik 12v-os ágon, de én inkább Corsair..(nem tudom, hogy mit tudnak ezek (a második táp piszok ronda, mint egy tál kihányt spenót), de hogy a Corsaír jobb, az tuti.
620-as Corsair erősebb (specifikálok) a 750-es meg..Nézd már meg a két tápot meg [Itt a 750-est].
A Zafírod egy búgócsiga, karécsonyfa dísz, a másik jómadár meg egy lefosott fűcsomó a 750-es szolít, erőt sugárzó matt eleganciája mellett.[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
de majd vmikor... sőt. most a vizem is veszélyben
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Gorneck
legenda
Lassan indulok részegedni...
És kész a szobám tatarozása...még az íróasztalomra kell várnom és a szekrényeket kell feltölteni...
Gorneck#1239
-
Gyuri27
félisten
Mindig is tucat ember maradsz komám.
Ill az hogy másnak valami tetszik és nekünk nem, nem illik így minősiteni. Megőregedtél jó pajtásom ész és kultura nélkül. Higgyj az ujjászületésben hátha a következő életedben jobbra sikerülsz.Chaser: jah, fölösleges. Beakartál szólni. Rendezzük le gyorsan. Én is bekapom, meg te is kapd be.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #9665 üzenetére
Tévedsz, épp dícsértem a 240-est de még nem tudom mi lesz belőle, 785g-ből is van ddr2-es, gondolom pár hét, meg az ára is érdekelne, meg legfőképpen az, hogy butítás nélkül megy-e benne am3 proci minden fícsőre. Vehetnék nagyobb procit is, de értelmét nem látom 2 magosba többet fektetni. ddr3 igazából nem létszükséglet, jóval drágább azért mint egy ddr2-es, 800-as bd 2x2 volt 14k bruttó,1600-as ocz ddr3 2x2 lenne 20k, de időzítést nem ír, gondolom nem cl7-es, töübb értelmét látom +14k-ért még 2x2 bd-nek összesen 28k-ért, mint 20k-ért 2x2 ddr3-as ocz, mást ilyen árban nem is találtam.
-
lipi67
nagyúr
Elaludtam....
Szép és nem is kicsi( 56x56x22) Semmi csicsa, de belül...Én ha nem kapok olyan corsairt, akkor Sharkon vahgy fel fordulok.
Mi a baj a vizeddel? Te nem veszíthjeted el, bele is halnál..(#9664) Gorneck23 Bele ne ess a tűzbe!
(#9665) Gyuri27 Hát..ha más nem, izlésem mindíg is volt, csak szart se ér, ha kevés a lé. Persze, hogy különbözőek vagyunk, jól is van ez. Gondold csak el, ha mindenki olyan lenne mint én..Se Mónika Show, és társai, se többpártrendszer. Nem tennénnek csipketerítőt a számítógépekre, Mexico és Brazililia (ha lenne), nem szappanoperákat gyártana, csak szappant hazai anyagból. Ész nélkül nem vennének fel sehova, s mindenki le tudná írni, hogy mi akedvenc itala
Gondold el, minek élnél akkor, Se tv-t nem néznél, szavaznod se kéne járni. Mi a fenét csinálnál a sok szabadidőddel (mert ugye munkanélküli lennél ).
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Györgyöm! Mielőtt megsértenmél jelzem: Mi, Lipták Zoli 12-en vagyok
-nem elírtam, 1edül 1 tucat..ezt próbáltam érzékeltetni.-Miért nem van senki??? Na "majmolok" és olvasok okos dolgokat akkor. Legyen már nekem is eszem..
-
bolcsodal
addikt
Mi az istent akar jelezni a lapom folyamatos csipogással? Ilyen hibakódot nem találok sehol. Boot közben folyamatosan csipog, majd újraindul, megint, majd default-tal újraindul.
Annyit csinálok, hogy 11x330-helyett 12x300-on akarnám indítani 1.3V-on. Kevés a fesz?
Pedig az órajel dettó....
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
fekeandras
őstag
Jó reggelt
Végre ma reggel nincs rohadt dög meleg.Már a ***** tele volt a tetű hőséggel...
-
lipi67
nagyúr
válasz bolcsodal #9669 üzenetére
Fesz nem lehet, mivel az FSB-d is kevesebb. Ramoknál keress, ne a procinál.
Ezek a Corsair és hasonló raműtők, (ventisek) szerintetek minden ramra jók? (elméletileg ramfoglalatra mennek ..) Ja, és gond nélkül elférnek a VGA mellett?[link][link]
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Alapvetően a ht ami különbözik. A split power-t mindkettő tudja. Annyi, hogy am3 csak ddr3 és am3 proci. Lesznem 785-s lapok am2+-s foglalatta. Amúgy a ddr3-s ramok még most drágábbak, viszont az am3-s lapok olcsóbbak. Nyilván ha a drr3 ára is esik azoknak jó vétel lesz akik most szereznek be mindent.
Lipi: nincs kedvenc italom. Eltérek az átlag züllöt magyartól. Azt mondtam ha sört kell inni akkor heineken, ha rövidet akkor unicum. Ha soha többet nem innék akkor se érdekelne. Remélem érted a lényeget.
Amd-s szép napot.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #9673 üzenetére
Szeptembertől megyek, kijárom az 5-6-6-7-8 -at. Talán akkor majd megértem. Kben..Én is leszarom a cefrét, nem hat meg engem sem. Viszont olyanra képtelen vagyok, hogy 2 sör meg 2 fél. ASnnak nincs értelme, semmire se jó. Néztem sokszor a melósokat. Minden nap meló végén 1-2 sör meg kabóca..Én..van, hopgy hónapokig semmi, de ha pia akkor legyen földig. Így emlékezetes marad(másoknak). Viszont ha osszeadnán..Ha mindenki annyit piálna mint én, bezárhatnának a kocsmák.
(#9674) bolcsodal: Ok! Várom!
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
ASUS 4670es DDR3 VGAt mennyiért lehet eladni mert akkor megbeszem egy 10esért ha többér..?
-
bolcsodal
addikt
Nem értem mi volt a baja. De inkább ráhagytam. Csináltam egy 1,28V-os (BIOS 1,35) prime-ot. A RAM-ok elég szégyenlősen működnek, de turbo-ra kapcsoltam őket, hogy érjenek azért valamit.
Nekem végülis mindegy, hogy hogyan van meg a 3.6GHz... [link]
Bakker mindig elfelejtem, hogy új monitorom van. 1680x1050-ben baromnagyok a screenshotok.....
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #9673 üzenetére
HT kisebb? 4 magosnak alá vág? A 785g direkte am3 chipsetnek készült, am2+-ban is kisebb lenne olyan lapban a HT? Én nem tapasztaltam, hogy olcsóbb lenne am3 lap, meg alig van még választék. DDR3-DDR2 árfordulásából meg ki tudja mire lesz valami, intelnél főleg az i7-hez kell, az meg nem tömegcikk még de nagyon, sztem az i5 se lesz az. 1600mhz CL8-on, vagy 800mhz cl5-n, vagy akár cl4-en olcsóbban, hát lehet utóbbi jobb választás.
-
lipi67
nagyúr
válasz bolcsodal #9680 üzenetére
Hát sztem is tök mind1, hogy hogy éred el, s afesz nem vészes, szarni rá.
#9681) Gorneck23: Pedig ahogy hallottam, olyan kis "tűzrőlpattant" voltál tegnap
(#9684) shteer: Úgy se bírod majd víz nélkül sokáig (nem vagy Te teve), ha netán úgy alakulna..
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
Gonolkodom erősen. (Azért kellene, mert ha 12k-s hűtést tennék rá, maradnék a seggemen, s nem adnám el) Így meg..cserélgetés stb. Úgy már nem lenne szívem..
Jó reggelt!
-
Gorneck
legenda
Jó napokat mindenkinek.
Gorneck#1239
-
kicsigeri
senior tag
Jó reggelt, már megint itt a munka hete
-
Chaser
legenda
Keni-vágja valaki közületek a szintetizátorok világát?
CTK-230 és CTK-700 amiket nézegetek, drágábbat nem akarok. Nem igazán találok róluk érdemi infot, szintis topik meg halott._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gyuri27
félisten
Nem szük keresztmeteszet a ht maradjunk ennyiben. Biztos van rá valami szintetikus szar, de máshogy ezt észre nem veszem. Amúgy mi a lószart akarsz a 4 magos prociktól?
Mire azok jó árban lesznek lesz megint olyan 2 magos ami többet tud. Persze ha olyan alkalmazásokkal dolgozol, vagy játék közben letöltesz és konvertálsz akkor megértem.
Márpedilg valamivel olcsóbb.Amd-s szép napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #9696 üzenetére
HT 3.0-t ír pl az amsi új 785g-s lapja amiről ma volt cikk a ph-n, am2+. Akkor az nem butított Lehet már ősszel vennék is 4 magost, sztem i5 kijövetele után árcsökkentés lesz éemdí-éknél. Zeneszerkhez jó lenne több mag...sok ram
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest