Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #39402 üzenetére
LoooooL. Pesten dolgozom. Pesten kb mindenhol voltam (ami szerintem rólad nem mondható el)(illetve nagyjából voltam a pest környéki települések mindegyikén monortól-kesziig).
Laktam rákosborzasztón is és köbányán is.
De ha te mondod nyilván nincs közöm pesthez.
Persze az nem újdonság, hogy egy pesti mindig mindent jobban tud.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gorneck
legenda
Szépet mindenkinek.
De jó is ma dolgozni...
Gorneck#1239
-
darál0w
Jómunkásember
[link] höh?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
ha nincs akkor kénytelen leszek ismeretlentől venni, ilyen idős prociknál meg necces
-
Gyuri27
félisten
válasz Gorneck #39418 üzenetére
Banzaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Néztem a new skilleket. Hát marha nehéz lesz kasztot választani.
A wizard, barbi kilőve. A kölök hunter lesz, szóval azt se eröltetném (bár ki tudja). Marad a monk meg a doktorbácsi.
Aztán az is kérdés pvp-be mi illetve milyen páros lesz jobb. Szóval lehet 2 karakter lesz ebböl.Amd - Radeon - Ryzen
-
darál0w
Jómunkásember
nah a diablobuzik...
-
8th
addikt
válasz darál0w #39431 üzenetére
Nemrég 2.66-os HT-s P4-et láttam 2800.- ért az aprón. Az nem összeg. Vegyééé...
(#39433) Gyuri27: ezzel egyet kell értsek. Bár addig kalapálták, hogy a P4 6xx széria már nem volt annyira fos de mire feljöttek volna az 1magos Athlon64-re addigra kijött az X2. Az azzal szemben állított P4 Dual Core meg inkább csak kiegészítőfűtésnek volt jó a szobába.
[ Szerkesztve ]
...
-
8th
addikt
válasz zoltanz #39442 üzenetére
Volt X2 3800+ processzorom és 3.6Ghz/2mb/HT/64bit P4-em is. Nem vettem észre semmi teljesítménynövekedést az AMD javára. Ma már más lenne a helyzet. Szerintem simán verné a Zintelt' de akkoriban semmi sem használt 2 magot a Quake4-en kívül. CS pl kegyetlenül jól szaladt 4GHz-en pénéggyel'.
[ Szerkesztve ]
...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Gyuri27
félisten
Lássuk be mivel nincs eurónk az eu eddig se törte össze magát miattunk.
Sőt ígyekeztek elsorvasztani a mezőgazdaságot. Ugyanis ilyen és ekkora j föld (sok fény és sok viz) összesen nincs az eu-ba.
Bezzeg a ratyi görögök vannak támogatva. Vicc az egész.Amd - Radeon - Ryzen
-
Lacpac
őstag
Nem Orbán volt az első, aki ezt kimondta. Csak erről nem igazán cikkeznek a sajtóban.
EU parlamentbenAmúgy meg vegye csak le a kezét rólunk az EU. Nem véletlenül tette ránk. Nem azért mert látta, hogy milyen szerényen élnek itt a rendszerváltás után az emberek.
Piacnak kellünk. Nem véletlenül építtették le az iparunk, a mezőgazdaságunk stb...
Senki ne álltassa magát, nem rajtunk akarnak segíteni. Nekik ez egy befektetés, beáldoznak pár milla eurót, aztán meg aratnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest