Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #28701 üzenetére
mármint miről?
Tildy mondta, hogy segít majd, én azt se tudom, hogy mi kell pontosan. Én itt, Era otthon, Tildy london, háááát, valami csak lesz.
(#28702) krammerka: Huhhh..Nem semmi! Viszont Kopasszal is voltam, annak nincs 3 éve.
Hát igen..Jó volt nagyon, hogy Tildynek még volt esze, úgy értem, hogy mi eléggé iszogattunk, s Ő volt az 1etlen aki nem. Rendes ez a jány.ja!!!!!!!!!
Igen! Azt, hogy kapjuk be (csak finomabban) valami tfonszámot írogat, csak szart se érnénk vele mert nem értenénk mit csacsog.
Én nem tudom. Mikor kórházba vitt Era, akkor próbáltam utalni Tőle (Ő gépéről), nem ment.
Azóta próbálja de kéne valaki akinek agya is van..Csak kódokat kér, pint stb..Végre sikerül és...elküld a fenébe.[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #28704 üzenetére
Hát..Azt nem tudom, hogy Te hogyan, de ha már Te ..akkor jó lenne ha felmennél hozzá.
A lézerpont-nál lakik.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kulerr
őstag
Boldog Névnapot a Zotyiknak....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Isten éltesse a Zoltánokat. És boldog nőnapot is.
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #28708 üzenetére
Beony..VV vacsi, veszekedés "Gizivel" és PH..
shteer, dolargaan, kulerr (stb) : Köszi!!!!!
(#28719) darál0w: Hát lehet éppen a győzelem "jele " is., csak írtam egy nevet!
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
törölt tag
-
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #28727 üzenetére
(#28731) dolargaan: Nah... akkor az a nő aki azt mondja az anyám..Ő utána is utánanézzek?
[ Szerkesztve ]
-
krammerka
őstag
Reggelt!
-
zoltanz
nagyúr
Jó reggelit.
Tegnap egész jó volt a VV azzal a csereberélős feladattal, azthittem eddig a nők vannak oda a szépségápolásért... -
lipi67
nagyúr
válasz zoltanz #28735 üzenetére
Persze, hogy ők, hisz nekik tenni kell azért ami pl. nálam ..természetes
Reggelt az Uraknak!
(#28736) shteer : Morgós
Külgyé má nekem ramot! (Ma tesztelnem kell, lehet, hogy a ramjaim, de lehet, hogy az alaplapom memkezelése szart (ak) be..[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
na..nagyon úgy néz ki, hogy meghaltak a ramjaim. 1 db 1150-es reaper megy... beszarok
-
hackeeeee
Jómunkásember
Napot.
Véleményem szubjektív...
-
dízelracer
őstag
Jóreggőt komák.
Ez mi beteg már: [link]
-
lipi67
nagyúr
válasz zoltanz #28740 üzenetére
Kb..minden.Tudod, ez egy másfajta topik volt csak x-y okokból ez lett az utódja...
(#28742) shteer : Beszarsz! Voltam most a boltba. Van ott gariztatni kingnmax villámcsapott. Hazahoztam és... pöccre indul. (nem most vitték be, csak kallódott)
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest