Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, hát irány oskolába. Sokkedvem van.. dehát muszáj.
Véleményem szubjektív...
-
kicsigeri
senior tag
Reggelt, már megint hétfő
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jóéjt.
Véleményem szubjektív...
-
krammerka
őstag
Reggelt!
-
Gorneck
legenda
Nincs is szebb az olyan reggeleknél mikor 3-4 hetes szopás kezd lezáródni a géppel... Persze most is csak finoman kezelem a dolgot...
Szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
Szép napot.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
dízelracer
őstag
Jó reggelt.
-
imi290
aktív tag
üdv ! bocsi hogy ide írok,de fejembe vettem hogy vennék új graf kártyát meg cpu-t . a graf-ot már kinéztem,de nem tudom eldönteni melyik cpu lenne a jó. jelenleg ez van CPU típusa DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200). a gépet maga elég jól használom,de játszani nem játszom. melyik cpu az ami mostanában menő, ill nem milliokba kerül ? meg olyan kérdés hogy ami van a proceszoron az a hűtés az hozzá jár vagy külön kell megvenni ? gondolom külön ? köszi előre is
-
lipi67
nagyúr
válasz imi290 #28082 üzenetére
Minek új vga ha nem is játszol?
Ha eddig jó volt egy 2180-as, akkor egy 3xxx-es cerka is jó lenne úgy 4GHz környékén. Nem is melegedik, gyári kütyüvel is hajthatod.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
imi290
aktív tag
válasz lipi67 #28083 üzenetére
van pár program ami nem bírja sem a cpu-t sem a graf-ot. meg a HD filmek sem mennek szépen rajtam bekockázik stb. de most a cpu a lényeg hogy az milyen lenne a jó.
szerk.
Videokártya GeForce 7300 GS 256 MbAlaplap neve Foxconn 945G7AD/945G7MC/945GC7MC/945GZ7MC/945P7AD/945P7MC/945PL7MC Series
everest ezt írja
[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
válasz imi290 #28085 üzenetére
945 chipsetes lapok 80%-ában nem mennek az wolfdale procik. Szerintem ne költs erre a gépre egy forintot sem. Memória "drága" hozzá, komolyabb videokártyát felesleges belerakni mert erős procit nem kezel a lap. Esetleg nyomj bele egy 2600XT-t az segít a játékokon de HD-t videót az se viszi.
-
imi290
aktív tag
válasz dízelracer #28086 üzenetére
Anno pedig milyen jó gép volt hát jó,titkon én is gondolkodtam rajta hogy vennék egy újat.
köszi a segítséget -
Gyuri27
félisten
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gorneck
legenda
Ma se jött posta...a faccom ki van...
Gorneck#1239
-
bolcsodal
addikt
válasz imi290 #28085 üzenetére
Procira szerintem se költs. Egy E2180-nak egyébként 3GHz-környékén símán el kellene vinnie a HD videókat a hátán. Szerintem valami kodek probléma lehet nálad (a kockázódás is erre utal, ha nem bírná a vas, akkor csak símán akadozna). Ha meg mindenáron akarsz DXVA-t, akkor egy 5-6K-s Geforce 8600/8500/8400-as, vagy ATI HD3400/3600-as VGA-ra beújíthatsz.
Nálam DXVA nélkül az alapórajeles E5200 (2.5GHz) 70-80%-ban terhelődik 1080p lejátszás alatt (Killasample).
Szóval egy kis CPU tuning megoldja a problémáidat szerintem...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
Gorneck
legenda
válasz bolcsodal #28093 üzenetére
Vmi sztem nálad se az igaz, mivel elvileg a GPUnak kéne számolni...minimális cpu terhelés mellett...
Zoli: Az én gondjaim sokkal kisebbek. Bár a munkanélküliség szép felhője még mindig a fejem felett lebeg, de szerencsére tudom kezelni a dolgot és kicsit bátrabban kezelni az anyagiakat...szal értem ezalatt azt, hogy ha kell vmi és kicsit költségesebb nem remegek rajta, hanem megveszem.
Gorneck#1239
-
darál0w
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz lipi67 #28092 üzenetére
Ejj waze...
Ennyire mondjuk Én még nem értek ehhez, vagyis na, érted, hogy értem. De ez kicsit már érdekesen hangzik.. De valahol mégis úgy cseng, hogy tudja, hogy mit akar, de mégse, vagy nem tom...
Ha még mindig zsibbad a karod, akkor azzal ne játszál waze...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Hogwarts Legacy teszt
- Sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest