Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz elfelejtette #28634 üzenetére
Igen csak jófajta... Csak a nem épp minden sarkon kapható katba sorolható.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz elfelejtette #28652 üzenetére
Még a Budweiser is jó vagyis nagyon imádom...de általában vagy heineken vagy soproni amit iszok...
Gorneck#1239
-
elfelejtette
veterán
-
shteer
titán
-
lipi67
nagyúr
-
shteer
titán
dört2ultragrafikánfullhádéban hát rohaggyakegmhaigaz hétfőn jön egy 9600gt ezt kipróbálom bsszameg
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz elfelejtette #28668 üzenetére
Hát..a reggel még csak meg lenne, de, hogy jó -e..Hm...
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz hackeeeee #28677 üzenetére
kis javítás: [3300@4750]
menne ez többet is, csak..képtelen vagyok odafigyelni...Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
-
elfelejtette
veterán
válasz lipi67 #28671 üzenetére
Boldog Névnapot Druszám!
Ne tessék ennyire búskomornak lenni!
(Tudom, errefelé is sz@rt vág a kerék, de ma nem vagyok hajlandó gondolni rá...)"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
lipi67
nagyúr
válasz elfelejtette #28682 üzenetére
Néked is!!!!
Képzeld már! Betettem ezt a 640-es p4-et és..kvra nem enged a biosba feszt adni neki. 1,3875V a Vid és ennyi..
Itt meg a 4GHz-et is nehéz lesz elérni vele..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
dízelracer
őstag
Akkor boldog nőnapot nektek
-
lipi67
nagyúr
válasz dízelracer #28684 üzenetére
-
lipi67
nagyúr
válasz zoltanz #28686 üzenetére
Nem. Viszont az itteniek többségét ismerem személyesen és pl. Krammerkát nem téveszteném össze Tildyvel, pedig ..volt olyan nap, hogy több tinta csúszott le a kelleténél és mind2-en ott voltak mellettem..
Esetleg ha te csaj vagy, akkor bebuktam.
-
lipi67
nagyúr
válasz zoltanz #28688 üzenetére
Itt kb mindenki ismer mindenkit. Más topikok..ok ok, bár 5 év alatt csak rájöttem ki kicsoda. Ismeretlennel más a szitu, de egy "kapd be a f@szom Te hülye" hsz. azért sejteti, hogy nem nő az illető..
Kva 640-es p4. Csak alulfeszelni tudom (Vdroop), és e felé nem tudok menni:
[link][ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz zoltanz #28690 üzenetére
Nem tudom, hogy mi számít kevésnek vagy soknak, én se százakat, de úgy 30-40 embert kb.
-
Gyuri27
félisten
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
darál0w
Jómunkásember
kellemes napot.
Zoltánoknak boldogot...meg a nőknek is
Lipi lesz ma piálás? szíveddel ovatosan.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #28699 üzenetére
ott melózott egy régi haver csaj. S most az ottani számlájáról nem tud levenni lét, nem tud utalni. Valami szarságokat ír neki.
A csaj miskolci, szerintem kockás szoknyája sincsGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest