Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz hackeeeee #19081 üzenetére

    Ezt mondtam én is. Múlt év közepén asszem , akkor tettem fel először a végleges vert.(asszem hivatalosan októberben jött ki, mikor a Microsoft kinyomta , pár óra mulva ott volt a nagyobb torrenteken), 2 nap és ment a levesbe. Ment mert ATT (akkori), 1-2 progim, és tuning nem neki való volt. Utána is többször próbálkoztam, de catalys se szerette, és a tuning se ok. Most..Most, hogy nincs tuning, vagy lesz akkor is csak +1GHz osz kész..így jó. A felhasználók 90%-nak tökéletes. Átlag felhasználásra stabil, és gyors.
    (igaz, netre meg office -ra jó egy kis tualatinos cerka is 1giga rammal..) Pont néztem a topikokat és van srác aki az 59xx-es vga-ját adja ela francba és sose többet ATI mert szar a driver ahogy van, most megy vissza NV-re(480). Nálam most minden ok, de..
    Nem tesztelek. VGA képet ad, fut a WoW, Sims3 és ennyi (néha COD4-5-6).
    Viszont sztem ha bench-cselném..tuti ütne a guta mert driverfüggő lenne nagyon és lassú.
    Ha a mindennapos használat a cél, akkor valóban jó. Viszont..Ha veszek télen egy normális gépet..rögtön jön vissza az XP..

    (#19083) Gorneck23 : :D (Úgy értettem, hogy Pista bá már ha nővel van csak az ujja meg a nyelve segíthet, ezért fontos lehet neki. Nálad meg még szarni rá, ott farkad, minek az ujjad :DDD

    -ez a család..1-2év és kihalunk. Ültetem is a "magjainkat" boldog-boldogtalanba..- :W

    (#19084) darál0w: Lehet, hogy a válogatott is szarráverné a világot akkor ha nem P.Feri stad-ben hanem a spermabankban játszana!!! :))
    -no..szar a lábad, inni ülve is jó:)
    (holnap délben indulok terepszemlére...)

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák