Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz kicsigeri #11540 üzenetére

    Akkor itatsd, az tágítja az ereket:)
    -Most jöttem haza a temetőről, kva jó, hogy 1 csap se működik..Minek is. Olyan mint Szhelyen a tesco melleti postánál..Kértem lottót, azt mondta: Nem tartanak.

    Húúúúúúúú meg fogok őrülni, de szarok mindenre, ár/értékre stb, soha többet ATI vga-t.
    Pár napja nem indultak a játékok.Mivel amúgy is újra akartam rakni az oprendszereket (Tuning miatt), Lementettem, formáztam és felnyomtam a szokásos XP-t. ATi catalyst 9.9 mint eddig , ATT és...Nem működött a kari. Semmi 3D-s nem indul el, kilép. Nagy nehezen rájöttem (katt777 segített), hogy CCC-vel akad. Újra kipucoltam és csak disp. driver. Uaz! Katt mondja, hogy mivel a vga-m eltér a 750/900-as ref.értéktől, ATT telepítésekor be kell pipálni a gdrr5 -nél azt a szart. Újra pucolás és telepítés. Az eredmény:
    Ha Nincs ATT a gépen, kifogástalanul működik a kártya, szuper gyors, nagyon szép a kép. Viszont ahogy telepítem és háttérben fut (még profilokhoz stb nem nyúlok!!!) már minden játékból Dmarkból kilép. Ha kikapcsolom akkor indul minden, de szemcsézi-szemeteli a képernyőt. Ha letörlöm, minden tökéletes. Ok Ok mondhatnátok, hogy ne tegyem akkor fel az ATT-t, de..
    Nálam szószerint 24/7-ben megy a gép, leszámítva a tuningbeállításoknál és a HW cserénél eltöltött időt. S hétfőtől péntekig NINCS játék, a törpék tanulnak s max 6-9 között msn-net stb..Hétvégén meg Krisztián napi 2-4 órát ha játszik, többnyire dumál, tölt s Isten tudja, hogy mit csinál. Szóval , mi a f@sznak menne fullon? Gyárilag 500/900-ra vesz csak vissza. Tök értelmetlen így. Meg fogok őrülni. SOHA TÖBBÉ ATI-t. nV - Intel !!!!

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák