Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    Nekem 2 problémám van már most a gigabyte gaming 7 alaplappal:
    Az egyik, hogy miután feltettem a killer lan-nak a driverét, onnantól kb. 5 percenként megszakadt a kapcsolat egy kb. 2 másodpercre. Átdugtam az Intelesbe, azzal rendben van, és a killeres is rendben volt amíg nem tettem fel a driverét, de akkor meg gondolom nem megy full potenciállal.
    A másik probléma, hogy a fejhallgatóm jack dugós, és ugye külön van hang és mikrofon kábele. Teljesen mindegy, hogy elől v. hátul dugom be őket, egy idő után gondol egyet a rendszer, és azt mondják a többiek, hogy kb. predator hangom lesz, ill. minden hangot amit hallok windowsban (és játékban meg TS3-on), azt vmilyen szinten torzítva visszahallják. A megoldás, hogy TS3-ban átrakom a capture mode-ot, és akkor megint jó egy darabig, majd megint elromlik, akkor megint átrakom, és jó. A jelenség egyébként akkor jelentkezik, amikor pl. elindítok vmi egyéb programot, vagy pl. amikor wow-ozás közben a 2. monitoron netezgetek közben, és az ablakok "váltogatásának" következtében egyszer csak "elszáll" a mikrofon, és tolja megint. Ez bazi nagy probléma, mert a wow windowed módban fut, és folyamatosan netezgetek mellette és ide-oda mászkálok az egérrel az ablakok között, és ez így kb. minden percben előhozza az anomáliát, ergo nem jó. A neten kerestem rá okosságot, meg már 5 féle realtek audio drivert is feltettem, a jelenség továbbra is fennáll, és érdekes módon gyárilag a windows ugyan érzékeli h be van dugva vmi, de hang nem jön belőle (amd-s alaplapnál már ilyenkor is működött). A neten akinek ilyen problémája volt, senki sem tudta megoldani, szóval esélyes h hardveres probléma lesz :F

    Milyen alaplapot ajánlotok? Holnap ezt sztem visszaviszem, úgyis hozom el a lefogatót, és ha ma rendelek egy új lapot, azt is el tudom hozni holnap.

Új hozzászólás Aktív témák