Új hozzászólás Aktív témák

  • NFree

    addikt

    válasz ffodi #7141 üzenetére

    Tudom , hogy az is haswell lessz, csak így egyszerűbb volt megfogalmazni. 30-50 példány azért elég sok, tudom a múltból nem illik élni, de anno q9550, nél nagyob és jobb volt a szórás, szinte mind ment 4ghz en , de ha nem akkor 3,8 biztos volt , inkáb feszben volt nagyobb szórás, a tuningosab darabok , de abból is több volt ami képes volt 500fsb re jó lapban.
    Egyébként a te és a fentebb említett fórumtárs hasija a jó példa arra miket kellett volna kiadnia az intelnek, hogy közelebb legyenek az ígéretekhez, mert a megelőző tesztekben hasonló prockók voltak , csak mire kikerült a kereskedőkhöz romlott egy csomót.
    Ezért várja most mindenki a refrest gondolom, nagyon félek egyébként , hogy a 2011 es hasi, hasonló lessz a jelenlegihez, ami elég ilyesztő, szeretnék egy jó kis prockót 3tré markok miatt. :B

    (#7139) ÁdiBá
    Azt mondod , hogy a nem elég a 4,3ghz az 780 sli-hez, s gondolod akkor a 4,5ghz már elég lenne?
    Csak azért kérdezem , mert ennek a sok negatívumnak amit emlegetek , nekem meggyőződésem , hogy azért nagyon erős kis proci ez, csak ugye kicsi a tunying potenciál.
    Nyár végére szeretnék egy 770 slí rendszert kiépíteni elvileg akkor ahoz elég lessz még az én kis prockóm bőven nem.
    Egyébként a + 300 mgz ért nem érdemes már nekünk váltani, mert ha ez a prockó kevés, akkor oda 5ghz en se lenne elég sztem vagy nem?
    Esetleg egy 5ghz es 6 magos de nem fér a fejembe hova kellene akkora teljesítmény , 3d markok kivételével.

    [ Szerkesztve ]

    vga

Új hozzászólás Aktív témák