Új hozzászólás Aktív témák

  • Drenadar

    veterán

    válasz LLKobe #28950 üzenetére

    [B]Ne sértődj meg a kérdésért, de ezt most HOGY?

    Ha lekapom a kupakot a cpuról hogy megnézzem van e alatta paszta, akkor mit fogok én utána már gariztatni? Tudtommal a DELID azonnal végez minden nemű garanciális ügyintézés lehetőségével. Ugye? Első HSZ-ben ez van, szal ha ez bullshit, akkor kéretik elbeszélgetni azzal, aki ezt leírta.

    +1 mások:
    Ezt a szellőzés dolgot nem értem... nem kazánban tartom a gépet, egy sima Bitfenix shinobi-ban

    ventik: Elől egy 12-es, alulról szív egy 12-es felfele levegőt, sajnos ott van a r9 380 az ugye hol pörög hol nem, hátul van egy 12-es. Ha mások azt írják hogy a gyári hűtővel terhelés alatt alig 50 fokos a 4690K akkor ekkora különbség +/-50 fok elég nevetségesen jönne össze még akkor is ha egy légmentes térben lenne ventik nélkül a gép. Van aki a cpu és a cooler közötti pasztát mondja. Melyik pasztának olyan rossz a hatásfoka, hogy +50 fokot számítson? Nem tudom, megnézem majd Bacsis lekvár tesztjét.

    Lehet ez a paszta amit találtam és rákentem itthon megromlott, és már ultra brutál hőszigetelőként működik és nem olyan anyagként ami továbbítaná a hőt a cpu-ről a hűtő felé... >> szabadalmaztatom hőpajzs technológia felé.

    + sokadik:

    /troll ON
    Lehet ez a kis kávédaráló (intel gyári hűtő) olyan profi hatásfokkal dolgozik, hogy a CPU felületén a hőmérséklete 100fok, a tapintható lamellái meg legjobb esetben is max 30-40.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák