Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    válasz mcbutha #11474 üzenetére

    Lényeg az, hogy a poi mappában csak a térképhez járó poit lehet használni...
    Ez csak nálad van így. :)

    Ha a poi mappában több poi fájl van, akkor a program az összes poi fájlt feldolgozza. Az tény, hogy a különböző poi fájlok szerkezetükben, és belső felépítésükben akár különbözőek is lehetnek (mivel különböző verziókhoz adták ki őket), ebből következően nem minden branding.zip kezeli őket megfelelően. Nálad ez okozta a problémát.

    De azt nem lehet kijelenteni, hogy a program csak akkor működik megfelelően, ha csak egy poi fájl van a poi mappában. Az alap skinnel akárhány poi fájlt használhatsz egy adott térképhez, a program akkor is megfelelően fog működni. Viszont ekkor az is előfordulhat, hogy egy adott helyen több azonos poi fog megjelenni, ezért nem célszerű egy országhoz több poi fájlt használni.

    ...ha több van akkor nem tudja eldönteni a progi, hogy melyiket használja és csak alap ikont ad.

    A fentiekből következően nem a program, hanem a nem kellő alapossággal kidolgozott branding.zip (ami felül bírálja az alap skint) nem tudja megfelelően kezelni a különböző típusú poi fájlokat. Ha érdekel a dolog próbálj ki többféle branding.zip-et, és akár találhatsz olyan verziót, ami több poi fájlt is megfelelően kezel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák