Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
Személyes tapasztalatom nincs velük, csak közvetett: laptopszaki.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
dugo_
veterán
Ha ez ugyanaz a GRC, akkor még létezik a XIII. kerben.
Én egy LP154WU1-TLB1 felújításán gondolkodom egy ideje, kicsit sárgás és nem üti ki a szememet max fényerőn se. Nézegettem a már 5-10 dollártól rendelhető fénycsöveket, de nagyon lutrinak tűnik az otthoni mókolás (habár bátran nekiállnék, de ahhoz még túl jó, hogy tönkretegyem).
Szervizes rezsióradíjjal meg gondolom horroráron menne. Neked mennyi volt anno? Illetve ha megcsináltatod most, akkor egy beszámolót kérnék az eredményről. -
Eddig jól működött a meglevő töltővel (az mondjuk 65w). Másikkal is néztem, ami mondjuk egy más típuséról adapterrel jön.
TLP-t megnézem : Kubuntun közli, hogy nincs kint erre, a TLP oldalán azt mondja, mennie kellene :S
Amúgy olyan, mintha egyáltalán nem töltene.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
RoboGuru
tag
A kijelző árának feléért még megéri. Ez is inkább maszekban vagy csináld magad formában a legjobb!
Én ha cserélni kell a háttérvilágítást akkor már LED-es megoldásban gondolkodnék. Van egy monitorom ami korábban CCFL volt, és hiába cseréltem ki a mosfeteket egy idő után mindig elszállt az elöregedett csővek miatt. Gondoltam ha már nekiállok cserélni, főleg 2 csővet, akkor nem hozatok bele CCFL csőveket hogy csak szívjak vele, vigyázni hogy szét ne roppanjon. Így LED-es lett, nagyon jó fényerővel.
A youtube-n vannak erre vonatkozó megoldások![ Szerkesztve ]
www.rendszerguru.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Androidos tablet topic
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Laptop töltők és akkumulátorok (Dell, Lenovo, HP, Acer, Asus) AAM számlával és garival
- Eladó DELL Latitude 5490 (i5-8350U, 16GB RAM, 256GB M.2 SSD,14" 1920x1080 FHD,) számlával és garival
- HP Probook 430 G6 i5-8265U / 8GB DDR4 / 256GB m.2 SSD 14" laptop jó akkuval
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 YOGA (i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, 13.3" FHD IPS) számlával és garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest