Új hozzászólás Aktív témák

  • #73495296

    törölt tag

    válasz D4rkm4n #9877 üzenetére

    Nekem szerdán túrázáskor azt csinálta, hogy 5.5 km-nél megállt. Akkor rájöttem, hogy ha szünetre nyomom majd folytatom, akkor újra elkezd menni. Néhány km kimaradt a mérésből, majd 20 km körül ismét ezt csinálta, majd ismét folytattam. A végén olyan 26 km-t írt ki, becslésem szerint kb. 3 km maradt ki. Viszont ekkor jött az igazi meglepetés, mifitben a térképen csak 5.5 km-ig jelent meg a track, viszont az említett 23 km-t mutatta. Futásnál egyelőre továbbra sem volt gondom.

    Nekem az a legnagyobb bajom, hogy minden firmware frissítés javít valami trackeléssel kapcsolatos hibát, majd egy újabbat hoz elő. Ha egyszer véletlenül jó lesz minden, én be fogom fagyasztani az összes frissítést. Nekem eleinte a lassú GPS jel találás volt a fő gond, később volt amikor gyakran 2-3 km-el arrébb kezdett mérni, majd helyreugrott, majd jött a simán pontatlan korszaka, amikor cikkcakkok keletkeztek a trackben, utána pedig a végtelen GPS keresés, ám ha force-oltam az elindulást, jól mért. Most hamar megtalálja, pontos, de van ez a leállási probléma.

    A Xiaomi telefonommal nincc gondom, eddigi magasan legjobb készülékem, pedig olcsó volt. Huami/Xiaomi okosórát viszont biztosan nem veszek legközelebb, az okosóra részleg fejlesztői megtanulhatnának programozni.

Új hozzászólás Aktív témák