Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Overdose!
őstag
Nekünk ilyen 5gen Accordunk van F20Z1, tehát az erősebbik 2 literes motorral, 250k km-rel. Motorikusan hibátlan és nem volt még felújítva.
Én a helyedben ezt nézném meg, ha meg van még. Fórumos srácé, igaz ebben elég sok km van, de én nem ilyednék meg tőle.
Ha a típussal kapcsolatban további infóra van szükséged, akkor keress bátran privátban.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
!Overdose!
őstag
Kicsúsztam a szerkesztésből.
Nem csak a motorkarakterisztika más, hanem nagyon problémás az F23, ráadásul lényegesen többet fogyaszt és nem megy sokkal jobban hiába a +30Le különbség. Tényleg kerüld, nem éri meg.
Qdak: Más az olajteknő, de szerintem azt is kapsz olcsón a fórumon. Adj fel egy hirdetést, hogy miket keresel.
Orbano: Jaja. Matrica fent van már?
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
aesir
veterán
Nekem az F20A Prelude motoromban most van 300000km, ez sem lett bontva soha, egy olajcsere perióduson kb 1/2L olajfogyasztása van. Egyelőre még nem bontom meg, annyira nem vészes. Laposkocsi lévén, nyilván komolyan tolták az előző tulajok, nálam nincs annyira hajtva, kivéve ha zártpályán megyek vele, ott is inkább a kanyarsebesség növelése a cél, mert gyorsan menni egyenesen a hülye is tud.
Van saját életem...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest