Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
[link] fehér
[link] szürke
[link] fekete
fekete nem annyira bejövős...
Ez pl nekem személy szerint jobban bejön mint a civic, és még sok más verda, kajálni nemhiszem hogy sokat fog a gyárilag is igen virsli gumikon, és ez a fehér szin, ezzel a kasznival szerintem .Anyuuu nem kell 3as BMW ilyet vegyééél
Hol vagy most emese? szeretlek csak hozzon anyud egy teszt autót, csak egy hétvégére
[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
m4rc!
őstag
Szép autó, grat hozzá!
Más: ez elég jónak tűnik...
Egyébként, ha 1x végre oda jutnék, hogy megvegyem az autót, valaki aki ért is hozzá nem tudna segíteni megnézni? Sajnos műszakilag elég analfabéta vagyok a kocsik terén, nem akarnék nagy zakóba futni..We are analog players in a digital world
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Ha 8-al elmegy városba akkor nagyon kéne. Amikor először vezettem a kis civicet nekem is mondták, hogy nagyon harap. Hát a maga módján megy, de nem volvo turbó...
Volvó sem kéne saját kocsinak. Vagyis kéne csak turbó nélkül...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Integra
titán
még mindig fighter
optikailag is az nagyobbítja meg a legjobban a felnit, mivel a küllők peremig vannak kihúzva. a vastag peremesek amik előtt vége a küllőknek kisebbnek hatnak.
ezt játszottam el anno a seat cordobákkal, mikor az akcióhoz felniket kellett találnom rájuk, kaptak 14es felnit, de csomóan 15nek hitték[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zolynet
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest