Új hozzászólás Aktív témák

  • ngaba

    aktív tag

    válasz Peter.70 #9311 üzenetére

    Rafinál szerintem az Aktivitás 2.0 korrektebb, mint a Díjnullázó az utalásoknál: Ott tényleg csak tranzakciós adót számolják fel. A Díjnullázónál annyira drága az utalás 100k felett, hogy már egyetlen ilyen utalással beszedik a 100k-ig elengedett tranzakciós adót (300 ft-ról beszélünk). Az Aktivitásnál ráadásul nincs jóváíráshoz kötve a számlavezetés ingyenessége, hanem ehelyett 50.000 ft költéshez (és legalább 4 tranzakcióhoz). Én is gondolkodtam ezen a bankszámlán, de az nem annyira tetszik, hogy nem engedik az első éves bankkártyadíjat, sőt, még a gyártási díjat is felszámolják...

    A bankkártyalimit módosítás a Raiffeisennél legendásan lehúzós (még a Kiszámolón is volt róla cikk): 300 ft.

    A Raiffeisennél a Premium Gold 2.0 az, amire valóban lehet mondani, hogy ingyenes, HA érkezik havi 400k a számlára. De ez kockázatos számla, mert ha nem érkezik, akkor 10.000 ft a havidíj.

    De ha már mostanában nézegettem a bankszámlákat, akkor leírom, hogy mire jutottam:

    Szerintem amúgy 3 közel ingyenes bankszámlacsomag van (ha alapvetően online intézed a dolgaidat, és nem kell sok készpénz), ha nem érkezik kimagaslóan sok jóváírás a számládra:
    OTP Smart
    Rafi Aktivitás 2.0
    CIB ECO bankmonitoron keresztül nyitva (ekkor az 1. évben akciósan teljesen ingyenes): De vigyázat, január 1-jétől érezhetően drágul. A CIB-nek szerintem még az az erőssége, hogy ingyen vannak az mobilappos értesítések a kártyahasználatról.

    Ha közalkalmazott vagy, akkor pedig az Erste közalkalmazotti csomag a nyerő szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák