Új hozzászólás Aktív témák

  • flashpointer

    őstag

    Volt egy kis idom folytatni az epitest ugyhogy mar erdemben is tudok kepeket mutatni:
    (Az eredeti otlet nem ez volt de eszkalalodott a projekt ugyhogy egyelore a cel egy 360+140+240-es radi egy D5 pumpaval (ami nalam nem az csak akkora). Elvileg meg egy 240-es radi elferne a CPU felett, vagy ha slim ventik mennek a hatsora akkor 280-as is...
    A haz egy enyhen modositott Alta G1M: Also kabelmenedszment lemez kikerult, felul ket helyen ki lett bovitve hogy beferjen egy 360+240-as venti elolre+hatra+a porszurok ki lettek szedve mert valami botranyosan perforaltak.
    240-es radi elol is el lett tavolitva a racs mert 1 ertelmetlen 2 a szele fele teljesen zart ahol meg a radival fedesben van.

    240-es hatso:

    360-as front:



    A haz tipikus peldaja a ha meg kicsit dolgoztak volna rajta tokeletes lenne, igy meg csak max egy gyenge kozepes, de kis munkaval nagyon jo elrendezest lehet belole kihozni. (a hazlobbi hogy direkt egyik sem eleg jo es mindig cserelgetni kelljen... : )
    Ami pluszt meg lehetne az a 140-es radi helyere egy ATX tap (Alapbol SFX-L-t fogad) es amelle meg bemegy a dual 360-as radi. Csinaltam egy kepet beprobalva, 140-es hosszusagu siman befer es marad kb 45 mm hely a hatso kabeleknek. Persze mivel a jobb tapok 160-as hosszusaguak az a 25mm-mar eleg necces lehet... en inkabb maradok az eredeti otletnel.

    ATX tappal:


    A 360-as elso radit felul egy sarokelem alul pedig egy 140-es radiatort is tarto adapter tartja a helyen. Az also venti tetejere kerul a pumpa+blokk+AGB.
    Mivel eleg kicsi az elrendezes mozgastere, az alkatreszeket is ugy kellett osszevalogatni pl front radi 124-szeles es a Matx lappal pont befer. Ez a pont befer eleg sokmindenre vonatkozik : ) pl haz teteje VGA teteje kozott marad kb 1mm
    A VGA es a front radi kozott kb 13mm marad, a tobbinel sem optimalis de talan a noctua-ventik kicsit kompenzalnak, meg a kartya fogyasztasaval is lehet meg jatszani.

    Az alphacool huto backplatje olan vastag hogy nem fer be a ramokat tarto pockoktol, igy kicsit azt is trimmelni kellett + a PCI sin biztonsagi pecket is.


    Egyelore igy nez ki mindennel beleprobalva, majd epulget lassan : ) A ventik meg csak placeholderek, meg ugye a CPU huto sem marad benne...

Új hozzászólás Aktív témák