Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz ADAM1337 #69731 üzenetére

    Signal RGB, nekem is ez jött be leginkább, bár még bírkózok vele. Az a helyzet, hogy kellene néhány dologhoz, mint pl egér profilozás, az eredeti driver, de azzal veszekszik. Ellenben az utolsó beállítások megmaradnak a memóriában.

    Most azzal küzdök, hogy jó e ez nekem így véglegesre, vagy le kell mondanom a szinkroniozált RGB-ről.
    Pl tetszik az Apexes profil is, mikor újraéleszt, vagy pl Caustic ulti, nekem nagyon adja :DDD De az audio visualizer is nagyon ott van, bár ahhoz tényleg kell minimum 200+ led, nekem meg van kb 60, ami elég karcsú így ... na majd alakul.

    Ami még egy kicsit tud dobni az esztétikán, az az interaktív desktop/wallpapaer. Ehhez én Wallpapaer Enginet használok, főleg mert nagyon jó az erőforrás kezelése, azonnal háttérbe teszi magát, amint nincs rá szükség. Ehhez az Old Reactor, szintén audio reszponzív hátteret használom, együtt az RGB szettel nagyon ütős.
    Majd tolok be képet, meg videót, ha kész lesz, egyelőre nincs értelme.

    Viszont, ha csak simán, vezérlés nélkül használom az RGB-t, úgy gyakorlatilag nincs értelme, tényleg egy idő után az ember megunja, ahhoz meg lusta, hogy eszközönként újraszinezzen mindent, így egyszerűbb kikapcsolni, max néhány dicsekvős fotót ellőni, amit aztán lehet apránként adagolni az ilyesmi fórumokban, topikokban, mint ez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák