Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
-
KAMELOT
titán
-
palfitom
félisten
válasz Motion_Blur #69208 üzenetére
Cool!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Dreamie
őstag
válasz Motion_Blur #69208 üzenetére
Mutatós!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Tudom nincs sok értelme,de indokot keresek hogy bütykölhessem újra a gépet.
Szerintetek hogy nézne ki a gépembe egy [Kraken Z63] ?
Felülre kényelmesen beférne a 280 as AIO.
Beleszerettem a kinézetébe.
Tudom nincs sok értelme lecserélni a [NOCTUA NH-D15 Chromax]-t,de kicsit szellősebb lenne tőle a gép.
Az NH-D15-l a mostani hőfokok,alapon 31-33 fok játék közben 65-72 fok.
Szerintetek?
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
válasz KAMELOT #69217 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat.
Ezért szeretem ezt a topicot.
Bele vetem magam,mi kell egy full vizes rendszerhez.
Ha már lúd legyen kövér!Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
Dreamie
őstag
Összepattintottam két körös rendszert, házat akartam cserélni, benti hőfokkal nem voltam elégedett, azért lett két kör, mert alukaz asztal alatt van egy mo-ra3 420 ami most a vga-t hűti csak. Sajna a vga led behalt, próbáltam már mindent valami miatt nem működik. Az egyik d5 next kijelzoje sem működik. Ticketek megirtam, kíváncsi vagyok mire jutok a két nagy vizes céggel. Ekwb már válaszolt, küldtem nekik egy videót, azt kértek. Beteszek pár képet, jöhet a hideg és meleg is...
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
palfitom
félisten
-
bombibmw
veterán
válasz zsombor22 #69212 üzenetére
Én az alaplap és a kártya kábeleit is oldalról vezetném be, mintha egy vezeték lenne az egész.
Az ODD kábelét is elrejteném és a 24 pint is inkább áthúznám a bal oldali kábelcsatornába.
Letisztultabb lenne az összkép.
Ezzel el tudsz lenni egy órácskát.😀
Aztán jöhet egy épített vizes szett a procira, később pedig veszel blokkot a kártyára is, vagy cserélsz vizes kártyára.[ Szerkesztve ]
-
-
zsombor22
aktív tag
Hát igazatok volt utána számoltam egy épített víz cpu-ra+vga-ra 200-250e.
Ez most nagy projekt lenne,inkább tolom jövőre.
Egy félelmem van viszont,ha vizezem a vga-t akkor ugrik a gari?
Most még új a 3080ti nem bontanám meg a gari miatt.
Most írt rám egy fórum tag hogy látta hogy szeretnék egy kraken Z63-t,neki lenne egy fél éves(van rá még 5,5 év gari ),és oda adná nekem 50 ezerért.
Ez szerintem nem nagy pénz érte, ha nem jön be megy át a másik gépembe,pont be férne előre.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
palfitom
félisten
-
fatpingvin
addikt
Na, hát akkor hogy legyen némi "shitpost" jellegű kontent is ebben a topikban... bemutatnám az asztali gépemet. bátran lehet savazni, nem fogok megsértődni:
mielőtt valaki megkérdezi mi ez a gépház, egy 4U magas rack ház, két konzollal felrakva a falra.
kicsit részletesebben a beléről...
pár apró részlet ami nem látszik vagy elsőre nem tűnik fel:
- 3 ODD a bal felső sarokban, az egyik IDE-s
- ezeknek egy dedikált IDE/SATA vezérlő, a jobb oldalán egy kis PCIe switchben
- a táp drótjai full feketék, mindegyik. úgyhogy csináltattam egy ATX színkódolásű sleeved hosszabbítót
- legfelső slotban egy SAS HBA, mert miért ne
- videokártya egy x2 széles slotban ül
- a képen nem látszik, de a SCSI HBA takarásában lévő FireWire vezérlőre rá van akasztva egy negyedik, külső ODD meg egy külső vinyó
- a gépben jelenleg 3-mal több bővítőkártya van mint az alaplapon hely. arról nem beszélve hogy ebből 2 PCI, ami az alaplapon egyáltalán nincsen.jöhet a flame
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Dreamie
őstag
válasz fatpingvin #69234 üzenetére
A lényeg, hogy a te igényeidet kielégíti . Egyedi, azt meg kell hagyni.
-
fatpingvin
addikt
válasz Dreamie #69235 üzenetére
még nem teljes a kép, ugyanis a TensorFlow-hoz kéne egy CUDA képes videokártya, de ugye ez nem az az év
ja, meg egy bifurkációs riser hogy ne x1 slotban üljön minden ami tud többet annál.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
zsombor22
aktív tag
válasz KAMELOT #69217 üzenetére
Megfogadtam a tanácsodat.
Hdd-s panelt kivágtam!
Már így nyertem 4 fokot hogy nem fogja fel az első 200mm es vetni levegőjét.
Így már indulhat a vizes projekt,fent elfér egy 360 as radiátor és a pumpának is van hely a Hdd-s rack helyén.
Így nézett ki előtte:
A hdd-s rack kivágása után.
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
demmer123
őstag
válasz fatpingvin #69246 üzenetére
Nincs ár érték arányba jobb asztal nála ami fémvázas, 40-45-50k között mozog.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest