Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz Cthulhu Dawn #68199 üzenetére
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Ármester
válasz piero86 #68215 üzenetére
Nem a sok fehér miatt más kicsit nálad a lila?
Amúgy jól néz ki nagyon, gratula.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
nagyúr
-
Kobe
veterán
hi
technikai jellegű kérdés, mivel gondolkozom amúgyis tápcserén, így a kisebb méret kapcsán felmerült hogy egy kisebb házba is költöztetném a cuccokat
Z390F lapot + dualfanos RTX 2080-at mibe lehetne átpakolni NZXT H700 helyett ? valami hasonlóan letisztult, plexis, kisebb méretű cumó érdekelne, értelmes áron......NZXT H1 a heroin árával és a tűzbiztonság miatt kizárva
-
Laraxior
titán
Tűzbiztonság?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
freemanone
addikt
válasz Laraxior #68221 üzenetére
Szar a riser PCB kialakítása ahol az átmenő csavar van. Ha egy párszor szerelve volt, akkor +12V és GND között rövidzárat, szikrát, majd végül akár tüzet is tud okozni. YT gamers nexus kivesézte elég szépen, még nincs vége a storynak!
Elvileg március végére ígérik a revised verziót, ahol nincs már ilyen probléma.
Persze mindezt azután, hogy amikor csendben non-publik megkeresték őket a hibával még "kvázi időben", a gyártó lepattintotta őket erősen.
Aztán nekik mentek nyíltan elég sokan..... most hátrább hőköltek és mentik a menthetőt, de azért ez gusztustalan hozzáállás.[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Cthulhu Dawn #68225 üzenetére
H210en gondolkoztam meg, de abba sajna nem megy bele a Z390F es lap, csak az I
Lapot, psut, hazat meg nincs humorom most egyszerre cserelni csak emiatt
Kar -
DonDennis
senior tag
Nem tudom szerintem bátran meg lehet venni az H1-et, én még júniusban vettem és azóta is hibátlanul üzemel. Amikor kijött ez a sok hír a tűzbiztonságról akkor Jay videója alapján megcsináltam a csavarmentesítést, regisztráltam NZXT-nél a számlákkal és majd ha elkészül küldik az új risert.
Az tény, hogy amióta én vettem feljebb mentek az árak, de azóta azért sok minden más is történt szóval sajnos nem meglepő. De anno mikor én vettem szállítással együtt 127.000Ft-ot fizettem érte. A házban lévő sfx táp ha lehet éppen kapni ilyesmit akkor kb. 40-45 az AIO meg 35-40 körül, a riser kábel egy kb. 10-es összesen kb. 80-90Ft, azt levonjuk a 127.000-as árból és kijön hogy kb. 37.000-45.000Ft között van pusztán a ház (szállítással együtt) - annyit meg simán ér, mert minőségben és szerelhetőségben (előre méretre odakészített kábelek stb.) elég jó, na meg ezért az árért kapsz egy üres NR200P-t. Mondjuk tény, ha nekem kéne most ráütnöm a vásárlásra, a tüzes hírek után, lehet inkább egy Meshlicious-t vennék, csak hát az összes jó ITX házzal az a baj, hogy 1., nem kapni, mert 1 perc alatt elfogy a készlet és várhatsz 2 hónapot hátha szerencséd lesz 2., ha kapni is csak USA-ba onnan meg ha postáznak akkor horror + vám + áfa 3., még utána kell megvenned bele a tápot ami a vám+áfával terhelt árat még jócskán megdobja + hűtőt ami meg még inkább na és a végén olyan ár jön ki amit szerintem értelmes ember nem ad ki. Tehát ITX kuckóba költözni szerintem jó döntés, nem bántam meg de hogy jól is nézzen ki és árban is jó legyen, hát..."Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
Kobe
veterán
válasz DonDennis #68227 üzenetére
AIOm van, nem tervezek duplan kolteni ugyanarra. Tapbol azert a minosegibb iranyba szeretnek valtani, mint az NZXT sajatja.
Amugy meg eleg nagy mehh..... Erted... 127K ert egy haz ami kigyullad, es meg te bohockodj hogy hasznalhato legyen.... Hagyjuk mar :(NZXT sajnos amugy is eleg tre ceg. Anno amikor csere paneleket kertem toluk, US bol kuldtek, kifizettettek a postakoltseget, fizethettem ra a vamot, afat, es kibontas utan derult ki hogy szar panelokat kuldtek.
Na mondom, ezt meg 1x nem jatszuk el, felelslegesen nem fizetek 10-20K t random alkatreszekre. Ugy is lett mert onnantol kezdve utolerhetetlenek voltak. Egyszer a nemetekkel sikerult beszelnem, akik nem is ertettek hogy az USZ miert usabol kuldte a csomagot merthogy a nemet raktarban minden megvolt es INGYEN kikuldik, cam es trefa nelkul. Koszi.... Ezt igy mondhattatok volna 20K val korabban
Aztan a nemet ceg is elbaszta az alkatreszeket.... Es utana oket sem lehetett mar sehogy utolerni.....
Amerikai USZ en keresztul kellett hetekig basztatni oket, hogy nemetorszagbol kuldje ki Jurgen a jo alkatreszeket ujra
Mire megkaptam amot szerettem volna, elment kb 20K feleslegesen, 2 honap idoben, jopar ezer HUF nemzetkozi hivasokra, es nemkeves ido/alternativ koltseg amig a gyogyegerekkel leveleztem / beszeltem / ugyet inteztem
Na en ezert nem bizok abban hogy ez a ceg flottul es zokkenomentesen le tud zavarni egy global visszarut / termekcseret....
-
DonDennis
senior tag
Hát ez tök egyén és szerencse függő. Nekem nem volt se aio se sfx tápom szóval nekem win win volt a H1, és szerencsére semmi bajon nincs vele. Az NZXT táp meg 650W és 80Plus Gold, oké nem egy SF750 de, az meg amúgy is 55.000+, csak egy tápra. Az pedig ahogy neked kezelték a ház problémád tényleg elég szomorú, valószínűleg ha én jártam volna így meg én se szeretném az NZXT-t de itt meg bejön a szerencse faktor. Én csak azt akartam mondani, hogy egy hasonlóan igényesen kinéző, könnyen szerelhető, esztétikus házat mint a H1 emberi áron nem találni sajnos.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
ADAM1337
nagyúr
Valakinek van Motif Monument - Matte Black vagy hasonló háza esetleg ?
-
Dreamie
őstag
válasz Dreamie #68200 üzenetére
Fordítottam a kártyán, így kicsit a hátlapja is több szellőt kap alulról, meglátjuk. Vélemények? Valamin esetleg változtatni? Ventilátorok jók így? Alulról, hátulról szív, fent pedig tolja kifelé.
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Krisz0418
őstag
-
KillBorn
senior tag
Próbálom kihozni a lehetőségeinkből a legjobbat, és egy kicsit hódolni a hobimnak is időnkénk. Azt mondom 99%-ban kész:
Van benne egy kis modding is, aki kitalálja, annak jár a pacsi
A port ne nézzétek a gépben, elfelejtettem letörölni, annyira örültem."I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
törölt tag
-
KillBorn
senior tag
válasz Krisz0418 #68245 üzenetére
Neeem... A P400A ház előlapján nincs alul led, így a külön kapható Mesh Front panelen sem, míg a P400S típuson van ilyen. De a Mesh Front Panel és az alap P400S előlap alsó részének kicserélése után (2-2 csavar rögzíti) nem takarja el a világítást, ha valaki P400S előlapját a P400A előlapjára cseréli a jobb légáram érdekében.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest