Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Dark Souls sorozat
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
Nem tudom szerintem bátran meg lehet venni az H1-et, én még júniusban vettem és azóta is hibátlanul üzemel. Amikor kijött ez a sok hír a tűzbiztonságról akkor Jay videója alapján megcsináltam a csavarmentesítést, regisztráltam NZXT-nél a számlákkal és majd ha elkészül küldik az új risert.
Az tény, hogy amióta én vettem feljebb mentek az árak, de azóta azért sok minden más is történt szóval sajnos nem meglepő. De anno mikor én vettem szállítással együtt 127.000Ft-ot fizettem érte. A házban lévő sfx táp ha lehet éppen kapni ilyesmit akkor kb. 40-45 az AIO meg 35-40 körül, a riser kábel egy kb. 10-es összesen kb. 80-90Ft, azt levonjuk a 127.000-as árból és kijön hogy kb. 37.000-45.000Ft között van pusztán a ház (szállítással együtt) - annyit meg simán ér, mert minőségben és szerelhetőségben (előre méretre odakészített kábelek stb.) elég jó, na meg ezért az árért kapsz egy üres NR200P-t. Mondjuk tény, ha nekem kéne most ráütnöm a vásárlásra, a tüzes hírek után, lehet inkább egy Meshlicious-t vennék, csak hát az összes jó ITX házzal az a baj, hogy 1., nem kapni, mert 1 perc alatt elfogy a készlet és várhatsz 2 hónapot hátha szerencséd lesz 2., ha kapni is csak USA-ba onnan meg ha postáznak akkor horror + vám + áfa 3., még utána kell megvenned bele a tápot ami a vám+áfával terhelt árat még jócskán megdobja + hűtőt ami meg még inkább na és a végén olyan ár jön ki amit szerintem értelmes ember nem ad ki. Tehát ITX kuckóba költözni szerintem jó döntés, nem bántam meg de hogy jól is nézzen ki és árban is jó legyen, hát..."Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest