Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Oibacsi #15742 üzenetére

Ha Pesti lennék rátolhatnánk a szkópot, de innen nem megy a lézerfej beállítás.

Köszi, de itt szerintem a lézer gyengécske már, mivel már volt alkalmam észlelni, hogy egyik számnál kattogott a hang, többször is néztem, pont ugyanott az elején, töröltem egyet a lemezen, utána sehol semmi. Normális lézert szerezni meg nem lehet bele. Kár érte. Ugyan a szűrőt ebből nem lehet kivenni, de szerintem azzal együtt is elég jó (a philips-szel szemben ebben a rendszerben most már egyértelműek az erényei: ez egy nagyon kifinomult, kiművelt hang, talán lehetne picit testesebb, vastagabb, bár sok felvételen meg teljesen jó úgy ahogy van), meg ugye lehetne még tuningolni rajta egyebeket. Az op ampjairól (JRC 2068D, 2 JRC 4558D, és 2 JRC 4560D) olvasottak mondjuk elbizonytalanítottak, hogy okvetlen érdemes lenne-e cserélni. A tápon biztosan lehetne tuningolni, elég kis egyszerű táp.
    Mondjuk most nézem HQVideónál, árulják az egész mechanikát (azt hiszem legalábbis az). Ha lesz fölös 9k-m rá, akkor lehet... Csak aztán nehogy egy éven belül előkerüljön ez a régi lézer, és szenvedjek még vele 10 évig. :DDD
    Tiszta szerencse, hogy mikor vettem bele lézert, a régit nem dobtam ki, hanem gondosan eltettem, most nem lenne bele még ilyen lézerem se, mert az a másik az teljesen kimúlt fél év alatt. De teljesen. :Y

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák