Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    válasz Metacska #7060 üzenetére

    Hát amit írtam az elsősorban Kaelre vonatkozott ;) Vele (szerintem) többre megyek, ha visszahúzódok a falak mögé és onnan szurkálom az enemy-t, meg közéjük vágom a főnixet, mintha én is bemennék az első sorba meghalni (főleg, ha ezzel a 10% abilityt is bukom :U ). Tankkal (esetleg healerrel) más stílusban játszom és többet is halok, ha úgy hozza a helyzet, de Kaellel (és más papír assassinokkal) nem fogok belemenni egy vesztes csatába, ha látom, hogy az első sor elhullik akkor kötöm a nyúlcipőt.
    B. Bay-es példánál maradva: ha meghal a tankotok+1 DPS és hárman vagytok öt ellen mennyi esélye van, hogy megszerezzétek a pénzt? Akkor már jobb visszavonulni és ha olyan a csapat messziről piszkálódni, hogy ne tudják beváltani a doublon-okat.
    Kael azért már korábban is bele tud szólni a dolgokba, csak nem szabad egyedül mászkálni vele. Plusz tíztől már van főnix is (ami gusztustalan azzal a 40 seces CD-vel), bár szerintem 16tól az igazi. Szeretem mikor a menekülő ellenfelet még éppen elkapja a flamestrike és csak várnom kell a "csing"-re mikor az ajándék living bomb elteszi láb alól ;]

Új hozzászólás Aktív témák