Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
válasz FireKeeper #20750 üzenetére
Annak ellenére, hogy "late game" nazeebo mégis sokan pickelik és elég jó a win arány vele. Nagyon jó pushra és tf-ben a pókok+mérgezés illetve lvl10-től az ulti elég ütős tud lenni.
Mindig lemarad pár hős, már csak később jutott eszembe fenix+tracer. Illetve megfelelő kezekben junkrat is nagyon jó tud lenni. (és warriorból is lehetett volna anub, arthas, dehaka de tényleg nincs sok értelme a metával foglalkozni, mert meta hős is lehet rossz, ha nem jól játszik vele valaki, és nem meta hős is lehet nyerő, ha baromi jó vele valaki)
Mivel lent írta, hogy nem túl jó az angolja, ezért ajánlottam magyar nyelvű oldalt. Más ilyenről nem tudok.
sith7:
Érdemes streamet nézni master környékéről, vagy versenyekről; abból rengeteget lehet tanulni, akár olyan hőshöz is lehet kedvet kapni, amit korábban nem szerettél/próbáltál.ez a kedvenc aláírásom
-
sith7
nagyúr
válasz ROBERTOH #20751 üzenetére
Grubby - t nézem pár napja, nem tolja gyengén
Minden nap van valami új, amihez lenne kedvem, de már így is 4-5 hős is van ami lvl 2-3 ... először ezeket kellene min. lvl 5 -re elvinni, aztán újba belekezdeni, mert összekeveredik minden bennem
Meg egy csomó nincs is meg még, szóval előbb a meglévőket kellene min lvl 5 -ig elvinni, de közben meg van 1-2 amivel már szeretek játszani, így azokkal is játszom néha , ezért a szintezés a többinél lassabb folyamat.
-
sith7
nagyúr
köszi, meg fogom nézni őket
-
sith7
nagyúr
Mai nap tanulsága:
Genjivel nem tudok játszani
-
pc360
addikt
Az elkapó karakterek nem egyszerűek, és nem árt ismerni minden ellenfelet. Ráadásul Genjivel és Hanzoval különösen nehéz tud lenni a skillshot, főleg ha mondjuk 3 shuriken adagot akarsz valakinek bevinni úgy, hogy mindegyik eltalálja (van ilyen talent is, ami a single target-okra több sebzést ad).
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
ROBERTOH
őstag
válasz ROBERTOH #20740 üzenetére
Tegnap ismét laggoltam, az utolsó pár meccsemen meg ki is dobott sokszor. Felnéztem battlenet fórumra, nagyon sokan panaszkodnak, hogy a patch óta ilyet tapasztalnak.. (ismét néztem hazai és külföldi pinget is, teljesen jó volt, csomagveszteség mentes; számítógépem se volt túlterhelve)
Más nem tapasztalt ilyet?ez a kedvenc aláírásom
-
FireKeeper
nagyúr
-
ROBERTOH
őstag
válasz FireKeeper #20761 üzenetére
Ha haza értem megnézem ezeket, köszi! (onedrive-ot nem használok, de lehet hogy ennek ellenére berakott a microsoft valamit)
ez a kedvenc aláírásom
-
Derrewyn
senior tag
Na igen, Diablo+Garrosh... Pillanatok alatt egy képernyővel odébb került bárki, akit elértek.
Amúgy a draft így nézett ki:
Jaina
Zagara, Chromie
Stukov, Varian
Diablo, Garrosh
Nazeboo, Illidan
LucioBanok:
Fenix
Deckard
Li Li
ETCMit lett volna érdemes másképp csinálni? Nyilván nincs rá egyértelmű válasz, de én Illidant pl. elég merész picknek gondolom.
-
FireKeeper
nagyúr
-
sith7
nagyúr
válasz FireKeeper #20766 üzenetére
Grubby listáján az elsők között van ...
Vagy most már az se jó ? -
pc360
addikt
válasz FireKeeper #20766 üzenetére
Szerintem csak azért, mert sok olyan is elkezdett vele játszani, akinek eddig gőze sem volt róla. Ugyanazt tudja, mint régen, csak kicsit kisebb charge hosszal, de több heal-lel, plusz kapott kb. 2 egyéb buildet is (Fire Stomp + egyéb healek).
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
értem ... akkor másik friss litát kell keresnem ...
-
pc360
addikt
válasz FireKeeper #20770 üzenetére
Fals infó, mint már mondottam. Nem azért lesz valami gyengébb, mert sok szerencsétlen kisebb winrate-et produkál vele.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Srácok ... ne zavarjatok össze
-
ROBERTOH
őstag
válasz FireKeeper #20761 üzenetére
Sajnos nem találtam meg a játék felvétel kikapcsolást, merre van ez?
ez a kedvenc aláírásom
-
Sprq
aktív tag
Hát én per se, nem nagyon követem az ilyen tierlisteket, mert el tudom dönteni valamiről, hogy jó vagy nem. Nyilván a legjobb karaktereknek az az ismérve, hogy mindenben jók egy kicsit és valamiben nagyon.
A rosszabb karaktereknek pedig van 1 vagy több kisebb nagyobb hátrányuk, amit az adott karakter "jó" képessége nem ellensúlyoz eléggé.
Példaként, Raynornak mondhatjuk, hogy jó a single target sebzése, cserébe 0 mobilitás, 0 waveclear, 0 utility. Ellenben mondjuk, a HGC-ben közel 100% részvételű Hanzonak 1 klikk a wave, add visiont, erős aoe, erős AA, nagy range és ha nem vagy balf*sz jó időben el is tudsz ugrani.
Aztán persze ott vannak a személyes kedvencei az embernek, ami tulajdonképpen bármi lehet, de ott is el kell fogadni, hogy ha például neked Gazlowe az ultimate kedvenc karaktered a kerek univerzum ezen szegletében és nyersz is vele, mert mondjuk tökéletesen tudod a krakter határait meg képességeit és kisujjból outplayeled az ellenfeled meg másodperc pontosan ölsz le minden egyes campet, attólmég egy tapasztaltabb csapat/játékos ellen objektívan nézve sokra nem mész vele.
Például az én személyes kedvencem Greymane, aki sokáig erősen meta volt, most egy kicsit háttérbe van szorulva a genji, hanzo, maiev, tracerek mellett, de tökéletesen tudom, hogy a karakterrel mire vagyok képes, tökéletesen tisztában vagyok a képességeivel (és szvsz nincs kiemelkedő gyengesége, max az elbaszott worgen Q cd meg a hülyére nerfelt koktél) és szinte bármilyen környezetben effektív vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
Do you hear the voices, too?
-
ROBERTOH
őstag
válasz FireKeeper #20778 üzenetére
Köszi! Azt hittem a HOTS-ban kell valahol keresni... Se onedrive-om nincs, se windows-os játékvideó rögzítés nincs (és nem is volt) bekapcsolva. Tegnap is akadt brutálisan, ezért 1 játék után kiléptem... :/ Valami más ötlet?
ez a kedvenc aláírásom
-
sith7
nagyúr
A kisördög nem hagyott nyugodni, tegnap is Genji -vel játszottam, volt egy jó köröm vele 9/9/5 - ös végeredménnyel, ami nekem nagyon jó eredmény
Ezzel a build - el próbálkozom [link]
Ti hogy játszotok vele ?
Én először messziről dobálom a shurikeneket, basic attack, majd swift strike, deflect és közelről belszórom a 3 shurikent, és D - vel kiugrom ha szorul a hurok, na most ez vagy sikerül vagy nem
-
ROBERTOH
őstag
válasz ROBERTOH #20779 üzenetére
Egyik lagos topicban találtam egy olyan javaslatot, hogy érdemes a videókártya drivert a 397.64 verzióra frissíteni. (windows update nem kínálta fel és eszközkezelőből se lehetett erre frissíteni) Megtettem, egyelőre nem volt lag
ez a kedvenc aláírásom
-
pc360
addikt
válasz ROBERTOH #20783 üzenetére
Mit kellett volna tudnom? Hogy a Win valamit ráhekkel a VGA-ra? Több ezer Win telepítés után nehéz lesz újat mondanod, de értékelem a próbálkozást.
Persze, valamit telepít, de az mindig lemaradásban van a hivatalos VGA driverekhez képest, és mindig volt valami galiba a környékén, ami miatt a játékosok inkább manuálisan telepítik ezeket – nem véletlen.
[ Szerkesztve ]
-
huntenseN
tag
Sziasztok,
Itt egy Jaina, ha valakinek még nincs meg esetleg:
2102907921549289975364317
-
sith7
nagyúr
értem, köszi a válaszokat
-
tomi20100
tag
Ebben a hónapban nem kaptunk új herot.
Ez jelentheti azt, hogy a következő hónapban kettőt fogunk kapni? -
ROBERTOH
őstag
válasz tomi20100 #20793 üzenetére
Nem feltétlenül. Kb. havonta hoznak ki új hőst, volt már hogy 3 hét után, de olyan is, hogy majdnem két hónapot kellett rá várni: megjelenési dátumok Szerintem most az event miatt csúszik.
ez a kedvenc aláírásom
-
-
ROBERTOH
őstag
válasz FireKeeper #20795 üzenetére
Túl sok reworkre nincs szükség, inkább az mmr-en kéne gyúrniuk. Esetleg még új pályát néznék meg, mert már rég volt.
ez a kedvenc aláírásom
-
FireKeeper
nagyúr
-
ROBERTOH
őstag
válasz FireKeeper #20797 üzenetére
Az szerintem nem baj, ha "régi talentjei vannak", ha az használható. Kikre gondolsz?
ez a kedvenc aláírásom
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ROBERTOH #20798 üzenetére
kerrigan, raynor, falstad akik először eszembe jutnak.
illetve van pár eléggé off meta hős akik nagyon kevés compba illenek be pl tyrande, ana, tass,
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest