Új hozzászólás Aktív témák

  • Sprq

    aktív tag

    válasz Madwe #15987 üzenetére

    Anno én is QC nélkül játszottam még amikor elindult a zárt beta, egy jó darabig. Azóta összesen 1 abilytit nem használok QC ON beállításon, a Ring of Frostot. Lehet vitatkozni, hogy most mennyire jó, meg mennyire segít, hogy látod a rangeket meg minden, valakinek tényleg nehéz lenne nélküle használni, csak a kurzurral a dolgokat. Ezért se lehet megmondani, hogy akkor az off, release vagy az on a legjobb.

    Nekem az ON vált be a leginkább, az egér és a szemem "céloz" együtt, számomra sokkal folyékonyabb így és szvsz így sokkal egyszerűbb és gyorsabb kombókat végrehajtani. Arról nem is beszélve ugye, hogy ha megvárod az off és a release célzás részét, ugye az mégtöbb idő amíg az ellenfél ki tudja azokat kerülni, nyilván lehet mondani, hogy akkor úgy tolod el, hogy prediktelsz, annyival amennyi a célzás downtime-ja, de ha instant cast van akkor ez az idő sokkal kisebb, az ellenfélnek is kevesebb ideje van reagálni <szerintem>.

    Szerintem magasabb szinteken kicsit önszopatás az off, a release még oké. Mindezt már 4.1k lejátszott game után mondom, Master/GM ligában játszva, főleg tankokat és assasinokat.

    [ Szerkesztve ]

    Do you hear the voices, too?

Új hozzászólás Aktív témák