Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jammalan

    tag

    Gyerekek ez a játék eddig még nem égetett ki annyira mint tegnap este. Dragon knightos mapon az ellennél volt zagara+abathur+azmodan+diablo+necro. Na mondom ezek a **art is kipusholják belőlünk, de meglepő módon egész jól tartottuk magunkat 10es szintig amikor is jött ami kivágta a biztosítékot.
    Zagara bepakolta a nydust a basünkbe (miért nem csak maga mellé tud lerakni kijáratot?), bement vele abathur lemásolta és szétkúrták az összes fortot (nem egyszerre mert mindig visszamentünk megölni, de mit se ér mert cdn csinálták) úgy, hogy a külső fortok még fent voltak. Reportoltuk is exploitolásért őket mert ez nem lehet intended. Vagy ha az akkor a blizzardnak most kell felhagyni az iparral. Ilyen retard mode baromságot még nem láttam mobaban pedig dota 1 óta játszok.
    Egyáltalán miért sebezhetőek a belső épületek amíg a külsők meg vannak. Meg miért ilyen hangyafa** sebzésűek és életűek az épületek.
    Amikor végeztek a fortokkal persze utána jött az über skill és azmodan ulti, abathur bogár spammra talentolva + zagara jöttek a buffolt lényhadsereggel...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák