Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssolitude
őstag
válasz Vistaboy #318 üzenetére
Ez eddig TPS egy jó adag RPG-vel. FPS nézetet nem találtam, de mivel a csajjal kardoztam, ez elég nonszensz is lenne. Az aluljáróban láttam pár mókust fegyverekkel, azzal lehet, hogy lesz belsőnézet. Esetleg a demo-ban nem is lesz. Csak a fullban.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #318 üzenetére
Zoomolni lehet egészen FPS nézetig ha minden igaz (de csak akkor ha lőfegyver van nálad)..én ugy tudom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #323 üzenetére
én meg pont ugy vagyok vele hogy Diablo nézetbe lenne az igazi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #326 üzenetére
hát már az se olyan lesz ez tuti...ugynilyen 3D-s lesz...és pontosan ezért sírok már előre
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #330 üzenetére
áá..esélytelen a dolog...tudi hogy átálnak erre a néztre mint a HL-nél..tudod a korral fejlődni kell csakhát rengeteg Fanatikus Dio-st elfognak veszinteni így..
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #338 üzenetére
engem nem zavar a graf...az élmény legyen 100as onnantól nem érdekel
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #342 üzenetére
jó gondolom azért nem olyan nagyon csunya..de majd meglátom amint felrakom
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #397 üzenetére
a sima sokkal jobban néz ki
30.-a? az már nincs is messzeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #414 üzenetére
jó de én ezt nem szeretem
én akarok 99. szintet kapásbólEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #418 üzenetére
jah értem okéj..nem tudtam hogy ebben így kell...egyébként hülyeség lenne ez a szintes dolog...haén normalon szijjel akarom fejleszteni akkor had fejlesszem
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #426 üzenetére
mé? a Dióba is átlehetett menni Nightmarera 34. szinten is de ha kitartó voltál akkor akár 40-42. szinten is...visszatermő ellenfél rulez
-
Ájvé
veterán
válasz Vistaboy #430 üzenetére
a csillag ez egy plusz jelölés a cucc erősségére az mellett ki is van írva
1 csillag enchanted zöld
2 csillag rare kék
3 csillad legendary barna
4 csillag (még nem láttam ilyet )
5 csillag unique sárga
ez ugyan az mint a dioban a fegyver jelölések, csak itt nem ugyan az a sorrend az erősség tekintetében vagyis a szín jelölés nem ugyan az (pl itt a sötétbarna a legendary a dioba a sötétbarna volt az unique, de itt az unique már sárga színű ami asszem a dioba rare volt ha keverem szóljatok )[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #433 üzenetére
Hát mert Dionál vártad...én Mephistohoz jártam vissza ötöbbszáz alkalommal és bizony ő dobál Ultraritka (barna nevü) cuccokat...Dio minek dobna mikor elvileg ott vége a gamenak? mit kezdenél vele?
Mephisto papa dobál...én már csak tudom..összesen már tuti megöltem vagy 100.000szerEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #438 üzenetére
Jó de az alapjátéknak Diablonal volt vége...amugy a a kieg könyebb volt mint az első falu
Baal esélytelen volt..viszont a kegyencei tudtak sz*patnii hellenJó ez tényleg off...mennyünk Dio topicba
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #831 üzenetére
én perpill 2 kardal megyek és még nem volt gondom (kopkopkop)
a Karik szerintem Diablos leszármozottak mert mindegyikben van valami vonás a Dios ősöktölEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #1332 üzenetére
hát azért nem egy Diablo 3...vagy ha mégis akkor nagy visszesés lenne mert kevés az ujitás és ennek amugyis olyan félkész szaga van
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #1335 üzenetére
nekem sincs kmolyabb bajm vele de azért Dio 3nak gyenge szerintem.
amugy tényle egy korrekt játék csak rengeteg bug van benne..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Djudit
csendes tag
válasz Vistaboy #1457 üzenetére
A socket- ekbe csak beleejted a cuccot amit beleraknál ugyanugy mint a diablo2- ben.
És amit szétszereltél és megmaradtak cuccok azt beleteheted a saját dolgaidba pl fegyvernél a sebzést növeli meg. A nanoműhelybe beteszed a fegyvert vagy amit akarsz kiírja mi kell még hozzá.és kész . nekem tetszik ez a rész hogy tudod magad tuningolni a cuccaidat. -
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #1460 üzenetére
nem nehéz az...csak jó előre nyomjad az attackot és fuss viszább mindig mert a nagy tömegben esélyed sincs...
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #1462 üzenetére
ezért vetted meg hogy aztán leb*szd?
amugy nekem utolsó stratégiai gamem a Warcraft 2 volt...azóta eltelt néhány év és én sem rajongok értük mégis megtudtam csinálni..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #1464 üzenetére
hát szerintem azt az egy részt kibirod...megcsinálod aztán elfelejted
-
CabalX
aktív tag
válasz Vistaboy #1475 üzenetére
Sziasztok,
A fejlődési próbléma amiről írsz az tényleg megvan, de ezt így kell elfogadni.
Ez nem keményvonalas RPG (finoman szólva sem) ezért ezek a fejlesztések, skillek csak pluszként szerepelnek.
A tárgytalálás mint a Diablo2-ben random, ha sok a 'luck'-od többet/jobbat találsz elméletileg.
A D2 is unalmas pályákkal rendelkezett, voltak szép terepek, és igaz ami igaz kissé "szinesebb" is volt de ezek a terepek is Randomgeneráltak !
Ha egyedül játszol akkor tuti megunod egy idő után, Multiban még elmegy, csak jó társaság kell, ha hosszabb/nehezebb játékmenetre vágysz próbáld ki az Epic módot.
Engem jobban idegesítenek a hibák, fagyások, kilépések.
Nem tudom minek volt bétateszt ha ennyi hiba bennemaradt.
Illetve a szerverparkot is lecserélhetnék a C64-ről valami modernebbre, mert néha elég játszhatatlan, és még ezért kellene fizetni !?!? -
CabalX
aktív tag
válasz Vistaboy #1482 üzenetére
Nekem az a karakter egy picit unalmasnak tünt, távolról leszedni mindenkit, nincs benne kihívás. Bár mint mondtam ott az Epic mód, az egy picit meg tudja nehezíteni az ember dolgát még multiban is.
Azt igérték hogy a patch-ekben bővülni fog a terep (több helyen is olvastam), és talán az új tájak nem lesznek olyan monotonok és szürkék.Crysis után még elővenni ezt !? Bár a gépigény nagyjából (sajnos) hasonló.
Egyébként SP vagy MP módban játszol ?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #1494 üzenetére
még nembizti hogy lesz próba..annyira nemtud megfgni ez a stilus...inkább az érdekelne hogy hogy csinál ez a game függőt az emberből
-
Sirandrish
legenda
válasz Vistaboy #1498 üzenetére
Slkroad...én azt próbáltam anno..egy időben játszottam is vele de hamar meguntam...
-
frame>24
addikt
válasz Vistaboy #1503 üzenetére
hagyd má azt a szart, a Crysis egy vicc, majd biztos rendelek a NASA-tól gépet, hogy mennyen...
(természetesen bocsánat)[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest