Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ironman2
csendes tag
válasz liksoft #21651 üzenetére
Sziasztok! Van egy külső 2.5-ös USb vinchesterem.ADATA márkájú.Egyik nap nem tudtam fájlokat áthúzni rá,és mindig lefagyott.Mikor ujra bedugtam,akkor meg azt irta ki a win7 hogy végezze el a hibakeresést.Bejelöltem a szektorjavítást is,és elinditottam rajta a hibakeresőt.A feléig elfutott a csik,de utánna megállt a keresés,és nem is ment tovább hiába vártam rá.Bezártam az ablakot,kihúztam a vinyót,de mikor ujra beraktam,akkor már azt irja ki a rendszer hogy formattáljam le.De nem formattálom,mert adatok vannak rajta,nem is kevés.kb 200 giga.Mit tudok tenni ellene? A HDS azt irja ki hogy nem szorul cserére,mert jól müködik,csak van rajta 16 hibás szektor amit áthelyezett máshova
-
ironman2
csendes tag
Sziasztok.Nekem van 2 vinyóm.Egyik 500 gb-s,a másik 1 tb-s.Mostanában az 1 Tb-set,nehezen találja meg a gép induláskor,és a rendszer se ismerte fel,csak égett a piros fény a gépházon elöl folyamatosan.Ma bekapcsoltam a gépet,erre konzisztenciavizsgálatot ajánlt fel inditáskor.Lefuttattam,és most a HDS hibátlan müködést ir ki mind a kettő vinyóra.Csak az 500 gb-s van particionálva,az 1 TB-s az nincs.Lehet hogy azt is fel kéne osztani? Mitől találja meg nehezen a vinchestert a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Segítség, elromlott a merevlemezem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest