Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Team64
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segítsetek pls!
Van (volt) egy 500gb-s külső hdd-m. (WD5000AAVS - 00ZTB0 Caviar GP).
Egyik napról a másikra, semmi előjel nélkül nem megy...
Bekapcsolom a gépet, elindul a vinyó is, de pár mp után leáll, és a led is lekapcsol...1-2 mp múlva újra be, majd kikapcsol...Ha hagynám menni fogalmam sincs meddig játszaná ezt.
Kivettem a külső rackből, gondoltam hátha az romlott el, pl kevés áramot ad, ilyesmi...
Beraktam a gépbe, a bios felismeri, mindent kiír róla amit szokott, viszont nagyon meglassítja a működést!
Első elindulásnál még látta a windows, de következőleg már sajnos nem!
A bios viszont látja... Nincs kerregő hangja! Szórakoztam vele, kötöttem mindenhogy, de a windowsba már nem látszik, akármit csinálok vele...Viszont rájöttem ennek az okára,csak nem tudom, hogy mitől van...A gép indítása után kb fél perc múlva leáll a vinyó, így mire az op.rendszer feláll, megáll...Mi lehet ennek az oka?
Ha leáll, akkor legközelebb csak úgy pörög fel, ha a gépet ki-be kapcsolom!Amikor pedig olvasni próbálja a vinyót, hallani lehet, hogy a fordulat lejjebb esik, majd újra visszaáll.Próbáltam egy xp-t rakni rá, de sajnos nem idul el a telepítő, mert olvasná a vinyót,az meg 2x-3x próbál olvasni magáról,ingadozik a fordulat, majd mint aki jól végezte dolgát,kikapcsol, előttem meg csak a fekete képernyő marad a kurzorral...
Segítsetek légyszi, hogy mi lehet a nyűgje,illetve hogy javítható-e.Előre is köszönöm, és bocs amiért ilyen hosszú lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt Segítség, elromlott a merevlemezem!
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest