Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappesz
tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy....
tehát projektorral vetítek falra, hiába húzom össze a képet a projektoron, de még így is túl nagy képet vetít (messze van a fal)
van-e olyan program, amivel összébb lehet húzni a videót kisebbre illetve, totál vízszintre kihúzni a videót, hogy ne legyen ferde a kép, se vertikálisan se horizontálisan?A sakk szabályok nélkül játszhatatlan, azonban a néhány szabály a játék szabadságának szinte végtelen lehetőségét nyitja meg.
-
pappesz
tag
Sziasztok!
MPC-HC 64-bit (x64) legújabb verzióját töltöttem le és telepítettem. Elindítottam egy zenét és nincs hangja.
Alap hibák, (hangfal, zeneszám stb...) minden rendben, más lejátszón működik. Itt most se zene, se film, semminek nincs hangja. Korábban is ezt a lejátszót használtam, nem volt vele baja.Tudnátok ebben segíteni?
Ha elindítok egy filmet vagy zenét a hangkeverőben (jobb oldalt lent) Egyik potméternél lévő kijelzés sem mozdul meg.
Üdv
PappeszA sakk szabályok nélkül játszhatatlan, azonban a néhány szabály a játék szabadságának szinte végtelen lehetőségét nyitja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest