Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Sziasztok.

    Nemrég vettem egy AMD Radeon RX 6900 XT Phantom Gaming D 16GB OC VGA-t, előtte egy Gigabyte AORUS GeForce GTX 1080 Ti 11G volt, illetve miután ezt eladtam, egy ASUS GT 710 került be, míg az új kártya meg nem érkezett. A tünetek a következők (bemásolom ide a Win11-topikból, onnan irányítottak ide):

    Valakinek nincs ötlete, az mitől lehet, hogy amióta AMD VGA van a gépben, ha beletekerek egy videóba (főleg nagy bitrátás remuxok esetén), akkor akár 20-30 másodpercig is szétesik és akadozik a kép (zöld kockák jelennek meg benne), mire végre helyreáll... MPC-HC van a gépen, kodek-pakk nélkül.

    Ha simán elindítok egy filmet és végignézem, nincs gond, akkor leadja rendesen, de ha beletekerek, akkor előjön a hiba... érdekes. Különösen azért, mert előtte egyik nVidia kártyával sem csinált ilyesmit. Ok, a GT 710 is akadozott remuxok alatt, de az szimplán azért volt, mert nem bírta szegény normálisan leadni. De a kép akkor sem esett szét rajta. Csak AMD-n.

    Valakinek valami ötlet, mitől lehet ez? Köszi előre is. :R

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák