Hirdetés
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Dark Souls sorozat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Test Drive Unlimited 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sagesz93 #38496 üzenetére
2-es szériás Bosch. Anno mikor mosogatógépet vettem, nekem sokan azt javasolták, hogy lehet Bosch, de azok 6-os szériánál kezdődnek. Azok már minőségibb darabok. Azt vettem, nem volt olcsó, de eddig kopp-kopp.
Szerintem ez nem inverter motoros, de majd aki ért hozzá, megmondja a tutit.
A garancia mivel ugyanannyi mind a kettőre, számomra elég 50-50% lenne a döntés. Nézd meg, hogy a Te igényedet melyik teljesíti.
Ha mind a kettő, csinálj listát, melyik ad több, számodra használható funkciót, (haszontalan dolognak mi értelme), nézd meg őket élőben, tapi-tipi.
Én még a szervizet is csekkolni szoktam FB-n ha van neki, megnézem mi a vélemény róluk (átlag eléggé lesújtó mind), ha vannak vásárlói bejegyzések, keress rá adott márkára, típusra.
Aztán ha végképp nem tudsz dönteni, kérdezd a 112-öt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sagesz93 #38494 üzenetére
Egyetértek a többiekkel, hogy ne pont a Series 2-es, vagyis belépő szériás Boscht vedd, hacsak nem az ára miatt. Mert nem sokkal több a magasabb kategória, vagyis a Serie4 gépek, ami mind EcoSilence Drive™, a termékjellemzőknél rá lehet szűrni. A linkeltek szintén 1200-as centrit tudnak, és esetleg nagyobb kapacitású is van. Ha Bosch lesz, akkor a mosógép promócióknál a részvételi leírás, vagy szabályzatnál majd egyeztetni kell, hogy nehogy úgy járj, mint a kolléga az olcsó bekóval,[link] ami mégse 5 év garis.
Nos megnéztem, és ez a 6633 sincs benne.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sagesz93 #38511 üzenetére
Még amit nem mondtam, hogy a mosógép mélységét is nézd, mert, ha utólag jönne az ötlet(mint itt néhányan), hogy szárítót tegyünk rá, akkor a keskeny gép(45cm és kisebbek) tetejére csak trükközés és egyéb módon lehet rátenni. Tehát, ha van hely akkor a nagyobb mélységűt érdemes.
Gyulu25 Néztem a mosogatókat a BSH oldalon, és találtam 5 év garis Neff mosogatógépeket, ami szintén a Bosch-Siemensnek a márkája(talán prémium). Dec 31.-ig van az akció: Neff promócióknál található, de más helyeken is van.
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz sagesz93 #38921 üzenetére
Nekem volt Electrolux Ergorapido 2in1 gépem. Konyhába, előszobába tökéletes, de hagyományos porszívót nem vált ki. Szőnyegen kimondottan gyenge. Bútorokat leszívni, sarkokat, stb nem praktikus. Csak kiegészítő porszívónak jó.
Most Dyson V8 Absolute gépet használok egy vezetékes Miele mellett. Ez teljes egészében kiváltotta a hagyományos gépet. Nem csak kiváltotta, sokkal alaposabb, gyorsabb, praktikusabb.
De sajnos a baromi drága Dysonon kívül erre nincs más alternatíva. Talán a Xiaomi Roidmi F8, de arról meg nagyon kevés a tapasztalat..
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz sagesz93 #38924 üzenetére
Igen, arra tökéletes. Mi nagyon sokat használtuk gyerekek mellett konyhában. Szüleimnek egy erősebb lítiumos ergorapido gépük van, azzal a lakáson is át szoktak szaladni. Kemény felületeken főleg. A szőnyeget viszont nem bírja.
De az ereje ezekre bőven elég. A morzsaporzsívó része is nagyon jó.Arra azért készülj, hogy az akksija 3év alatt a legnagyobb gondoskodás ellenére meg fog halni. Célszerű már lítiumos gépet venni az jóval erősebb. Ha van ügyes műszerészed, akkor minőségi 18650-es lítium elemre kicserélhetőek a régi elemek. Forrasztva vannak.
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz sagesz93 #47577 üzenetére
Nekem is majdnem ilyen mosógép tetejére van téve egy Gorenje szárítógép, semmi mókolás nem volt csak a gorenjéhez lehet venni gumitalpat az rá lett téve a lábakra és annyi.
Gumitalp nélkül nem tudom mennyire állna stabilan a Beko meg a lábai mennyire karistolnák össze a Bosch tetejét.[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
válasz sagesz93 #80783 üzenetére
Nehéz lesz.. A Dreame 11 egy jó, erős gép. Multiciklon, cserélhető akku, jó szívóerő... mi kell több?
A viharvert mit jelent? Ha szűrőket és akkut cserélsz benne, akkor lesz egy új géped szinte. Sokkal jobb gépet nem fogsz kapni. Esetleg 1-2 feature-ben jobbak, de takarítási minőségben nem hiszem.
Ami tényleges előrelépés, az a Dyson v15 lenne, de gondolom nem ez a cél. -
ribarszki
őstag
válasz sagesz93 #80790 üzenetére
Értem. Ez esetben indokolt a csere. Nézd, nagy újítás? Esetleg kicsit több a szívóerő (amit úgysem használsz, mert nyilván nem maxon járatod) Talán valamivel tovább bírja az akku..
Előrelépés az lehet, hogy ha van szőnyegetek, akkor beszerzel egy dedikált szőnyegfejet. Ha jól tudom a V11-hez plüss/fluffy fej jár. Az kiváló kemény padlón.
(Előrelépés az lehetne például ha a portartály vízszintesen állna mint a Dysonokon és nem függőlegesen, közben megmaradna a mulitciklon rendszer. De egyelőre ilyen a kínaiak nem csinálnak. De lehet le van védve, nem tudom..)
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik