Új hozzászólás Aktív témák

  • PitLee

    őstag

    válasz ph2012 #52407 üzenetére

    Alul fagyasztósnál, mi a nagy fazék forró víz +sütőtepsi + felmosórongy rendszert alkalmazzuk.
    Hűtő kihúz vagy kikapcs,
    - nagy ruháskosár elővesz, bele egy vastag pokróc, majd bele a fagyos cumó majd betakargat és félretesz.
    - fiókok kiszed (4fiókos)
    - majd egy lapos tepsi a hűtő alá, ebbe folyik a olvadt víz ami mellé megy
    - egy mélyebb tepsi legalulra, egy másik meg a fazék alá valamelyik fém hűtőrácsra majd ajtó rácsuk
    - exhas15-20 perc múlva, fazék ki és víz újraforral majd vissza
    - jegesedés függő mennyiszer kell újraforralnia vizet
    - közben a fiókokat elmosni szárazra törölni
    - ha szépen leolvadt a fémrácsokról a jég és lepotyogott, akkor kezdődhet a szárazra törlés
    ekkor akár már vissza lehet kapcsolni
    - azért fontos a szárazra törlés, mert a hűtőből a nedvesség nem párolog el csak megfagy
    - ha ez megvan akkor fiókok vissza és mehet bele az árú.
    - jegesedés és rákészülés függő, de kb 1-2 órát ellehet vele molyolni

    Na már most mind ezt felső fagyasztónál elkövetni, érdekesebb lehet , mert gondolom ott a keletkező vizet gyakrabba kell törölgetni, nehogy ajtónyitásnál szanaszét folyjon és legalulra érdemes valami nedvszívó ruhát tenni evégett.

Új hozzászólás Aktív témák