Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    Helló!

    A 16-17 éve vásárolt Zanussi Aquacycle 800 FA 832-es típusú mosógép programkapcsolója a napokban úgy tűnik, hogy feladta végérvényesen a szolgálatot. Nem mos, nem centrifugáz... csak beszívja a vizet, amit fel is melegít persze, de csak áll a belsejében. Az időzítő ahogy halad a programokon úgy annak megfelelően kiengedi-beszívja a vizet de más egyebet nem csinál. A programkapcsoló részen hallani ahogy kattog, de nem veszi be az adott programot amit éppen csinálnia kellene...

    A hibás alkatrész pótlása ~54.000Ft+3.400Ft posta költségbe kerülne.

    Az esetlegesen kétes kimenetelű javítás helyett inkább egy új mosógépet vennék.

    Nézegetem a kínálatot és adott üzletek szűrőit beállítva 5 év garanciára gyakorlatilag csak a Beko jött ki mint opció. Se egy Bosch, se egy Electrolux se más ismertebb-nevesebb gyártó terméke.

    A kérdésem az lenne, hogy ezek mennyire használható és megbízható márka?

    Vagy ha kerüljem inkább a Beko-t akkor inkább vegyek valamilyen gépet 100.000-115.000Ft-ig bezárólag mint azt eredetileg terveztem, amire minél több az alapból járó garancia és vegyek mellé még 3-5 évet ha az opció?

    Milyen gépet javasoltok az említett 115.000Ft-os összegig amire van legalább 3 év garancia, lehet tudni éppen melyik programnál tart és így megtippelni hogy mennyi van még hátra és a lehető legegyszerűbb (nem kell wi-fi, zenélés, csipogás, mosás közbeni betöltés stb)?

    [ Szerkesztve ]

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák