Új hozzászólás Aktív témák

  • dh66e

    veterán

    válasz AxBattler #36086 üzenetére

    Egyedi bútornál legyen az festett MDF,laminált,díszmart fa fronttal bármilyen méretet tudsz csináltatni ,de ez szekrényre is igaz.Az IKEA meg elemválasztékból dolgozik.Csak gányolással tudod többnyire átalakítani ha később szükséges.
    Egy példa ami ismerősékkel megesett.Vettek egy lakást IKEA konyha volt benne.Ez nem gond mert jó állapotban volt.Szerettek volna bele egy 45cm mosogatógépet.Volt egy 60cm szekrény aminek a helyére ment volna be így maradt 15cm hely amit ki kéne használni normálisan.Elslattyogtak az IKEA-ba kihúzható kosaras elemért,de csak 20cm elem kapható.
    Gányolással meg lehetett volna oldani hogy be legyen rakva nekik,de az összképet nézve csúnya lett volna és drága is.Maradtak a 60cm mosogatógépnél.
    Egy asztalos által gyártott bútornál ez nem probléma a frontot és a korpuszt szinte minden esetben le lehet gyártatni egyedi méretre és kapsz hozzá való kosarat is.

    Annyiban érint hogyha cserélni kell a pultot csak az IKEA-ban tudod megtenni.

    Nem lebeszélni akarok senkit sem az IKEA konyháról mert alapból jók főleg szerelvény tekintetében csak a buktatóira akarom felhívni a figyelmet.Akit nem érint annak természetesen nem kell figyelembe vennie.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák